Libnet.ro
UNICEF

08:00

Chronos Curier devine cea mai mare companie nou listata pe AeRO dupa tranzactii de 1 leu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Chronos Curier devine cea mai mare companie nou listata pe AeRO dupa tranzactii de 1 leu

Compania de curierat Chronos Curier CHR) s-a listat luni in piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti, devenind cel mai mare nou emitent in functie de valoarea de piata. Investitorii nu s-au inghesuit insa la tranzactionare in ziua. continuă pe Wall-Street Ro

TUI TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism: cati bani face din vacantele romanilor

Tui TravelCenter/Eurolines, controlata de omul de afaceri Dragos Anastasiu, este cea mai mare agentie de turism, dupa cifra de afaceri. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 66,7 milioane euro 297 mil. lei), in crestere cu 31% fata de 2013.

VIDEO Cea mai mare crestere a pietei auto din 2008. De ce tot mai multi romani isi cumpara masini de lux

Piata masinilor scumpe din tara noastra a iesit din criza si a intrat direct pe profit la inceputul lui 2015.

Secrete despre insula disparuta Ada- Kaleh si cum s-a construit cea mai mare hidrocentrala din Romania - ce ascunde Muzeul Portile de Fier I

Muzeul barajului de la Portile de Fier I isi asteapta turistii cu bratele deschise. Prezinta piese de istorie si etnografie din zona Portilor de Fier, exponate legate de construirea hidrocentralei de pe Dunare, dar si o moara de apa, considerata precursoarea turbinei moderne Pelton. Turistii pot cobori in Sala turbinelor, unde se pot admira cele sase turbine Kaplan.

Actiunile Bancii Carpatica, cea mai mare crestere de la BVB

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 20,24 milioane de lei 4,51 milioane de euro).

Titlurile Chronos Curier, tranzactionate de astazi pe AeRO

Actiunile Chronos Curier vor incepe, astazi tranzactionarea pe AeRO, piata Bursei de Valori Bucuresti BVB) pentru start-up si IMM-uri.

Luni, cea mai racoroasa dimineata de 22 iunie din ultimii 54 de ani: La munte s-au inregistrat si minime de -3 grade Celsius. Canicula se instaleaza din nou la inceputul lunii iulie (VIDEO)

Record de temperatur scazute in Romania, la mijlocul lunii iunie. in dimineata zilei de luni a a fost inregistrata cea mai scazauta temperatura inregistrata pe data de 22 iunie in ultimii 54 de ani, anunta.

Cotatiile SIF-urior, sustinute de politicile de dividend

Cotatiile actiunilor SIF sunt pe plus, in primele cinci luni ale anului, cu exceptia SIF Muntenia, care marcheaza o pierdere de -4,2%, potrivit raportului pe luna mai al Asociatiei Administratorilor de Fonduri, care noteaza ca cea mai mare crestere a pretului apartine SIF Banat-Crisana, cu 12,5%.

Messalina, cea mai desfranata imparateasa din Antichitate: nimfomana care reusea sa se culce cu mai multi barbati decat o prostituata

Valeria Messalina, cea de-a treia sotie a imparatului Claudius, a ramas in istorie sinonima cu viciul, desfranarea si manipularea. Casatorita la numai 20 de ani cu Claudius, care era cu aproape 30 de ani mai mare decat ea, Messalina s-ar fi culcat cu 8. 000 de barbati, vestite fiind concursurile in care reusea sa satisfaca mai multi parteneri decat prostituatele infruntate.

Fabrica de hartie Letea din Bacau, cea mai mare din estul Europei, pusa la pamant dupa 130 de ani de viata

Decizia infiintarii Fabricii Letea a fost luata pe 11 decembrie 1878, de guvernul condus de Ion C. Bratianu, ca o prima masura de creare a unei industrii nationale. Vechea societate a beneficiat de investitii importante, iar dupa 1945, odata cu venirea comunistilor, de o retehnologizare masiva. in 2003, fabrica de hartie din Bacau a fost privatizata si luata de fostul primar, Dumitru Sechelariu, iar in 2011 a intrat in faliment.

Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa

Pe 22 iunie, in urma cu exact 74 de ani, incepea confruntarea care avea sa decida castigatorii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu trebuie decat sa lovim in usa si intregul complex putrezit se va prabusi. Era aproximativ ora 3:00 in dimineata zilei de 22 iunie. Anul era 1941. O serie de bombardamente devastatoare incep [] Cea mai sangeroasa confruntare din istorie: 74 de ani de la Operatiunea Barbarossa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )