Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fabrica de hartie Letea din Bacau, cea mai mare din estul Europei, pusa la pamant dupa 130 de ani de viata

Adevărul Adevărul,
Fabrica de hartie Letea din Bacau, cea mai mare din estul Europei, pusa la pamant dupa 130 de ani de viata

Decizia infiintarii Fabricii Letea a fost luata pe 11 decembrie 1878, de guvernul condus de Ion C. Bratianu, ca o prima masura de creare a unei industrii nationale. Vechea societate a beneficiat de investitii importante, iar dupa 1945, odata cu venirea comunistilor, de o retehnologizare masiva. in 2003, fabrica de hartie din Bacau a fost privatizata si luata de fostul primar, Dumitru Sechelariu, iar in 2011 a intrat in faliment. continuă pe Adevărul

TUI TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism: cati bani face din vacantele romanilor

Tui TravelCenter/Eurolines, controlata de omul de afaceri Dragos Anastasiu, este cea mai mare agentie de turism, dupa cifra de afaceri. Compania a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri de 66,7 milioane euro 297 mil. lei), in crestere cu 31% fata de 2013.

Groapa de gunoi ilegala, posibil cea mai mare din Europa, descoperita in sudul Italiei

Autoritatile italiene au descoperit o groapa de gunoi neautorizata, care ar putea fi cea mai mare din Europa, la nord de orasul Napoli, informeaza site-ul postului Euronews. Substante chimice, ma.

Jens Stoltenberg: Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

In fata noilor amenintari, NATO depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece, a afirmat miercuri secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, prezent in Polonia pentru a asista la primul mare exercitiu al noii Forte de reactie foarte rapida a organizatiei, scrie AFP.

VIDEO Jens Stoltenberg: Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

In fata noilor amenintari, NATO depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece, a afirmat miercuri secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, prezent in Polonia pentru a asista la primul mare exercitiu al noii Forte de reactie foarte rapida a organizatiei, scrie AFP.

Cea mai mare intarire a apararii NATO de la incheierea Razboiului Rece

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat miercuri ca Alianta depune cel mai mare efort de aparare de la incheierea Razboiului Rece incoace. Stoltenberg a facut aceasta declaratie in Polonia, unde se afla pentru a asista la primul mare exervictiu al noii Forte de reactie foarte rapida a NATO, transmite AFP, citata de Agerpres.

Cea mai mare schimbare pentru televiziunea din Romania: ce inseamna trecerea la emisie digitala

Trecerea Romaniei la televiziune digitala terestra produce unblackoutmasiv in Romania, unele dintre cele mai izolate zone si unii dintre cei mai saraci romani vor ramane pe televizoare cu acces doar la TVR1, o singura televiziune, intr-un mod similar perioadei comuniste.

Cea mai mare greseala pe care o facem la micul dejun

Din dorinta de-a avea o dieta cat mai sanatoasa, cu putine calorii si fara alimente bogate in grasimi, multi dintre noi cadem in celalta extrema si mancam la micul dejun numai fructe. Bogate in vitamine si antioxidanti, aceste alimente nu ne pot asigura insa tot necesarul de energie de care avem nevoie dimineata.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Actiunile Bancii Carpatica, cea mai mare crestere de la BVB

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 20,24 milioane de lei 4,51 milioane de euro).

Cotatiile SIF-urior, sustinute de politicile de dividend

Cotatiile actiunilor SIF sunt pe plus, in primele cinci luni ale anului, cu exceptia SIF Muntenia, care marcheaza o pierdere de -4,2%, potrivit raportului pe luna mai al Asociatiei Administratorilor de Fonduri, care noteaza ca cea mai mare crestere a pretului apartine SIF Banat-Crisana, cu 12,5%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )