Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cimitirele din Italia sunt depasite. Autoritatile nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti pe Mediterana

Antena3 Antena3,
Cimitirele din Italia sunt depasite. Autoritatile nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti pe Mediterana

Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite . continuă pe Antena3

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si 2.000, potential contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, cele mai multe zone afectate fiind in Hunedoara,.

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit.

Italia: Autoritatile din Catania anunta ca nu mai au unde sa ingroape imigrantii ilegali morti pe Mediterana

Autoritatile locale din orasul italian Catania au anuntat vineri ca nu mai au locuri in cimitire pentru a-i inmormanta pe imigrantii clandestini recuperati morti din apele Marii Mediterane, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

MAE: Se acorda maxima atentie conditiilor de munca ale lucratorilor romani din Italia

Europarlamentarul Daniel Buda a solicitat autoritatilor sa ia masuri astfel incat romanii care muncesc in sudul Italiei sa nu mai fie exploatati. Urmare a acestei solicitati, Ministerul Afacerilor Externe a.

Romanca adepta a ISIS, expulzata in tara din Italia. Purtatorul de cuvant al SRI: A intrat in atentia Seviciului la inceputul lui 2014 (VIDEO)

Romanca arestata preventiv Italia, fiind suspectata ca ar fi adepta ISIS, va fi expulzata in tara, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Sorin Sava, a declarat in exclusi.

Romanca adepta a ISIS, expulzata din Italia. Purtatorul de cuvant al SRI: A intrat in atentia Seviciului la inceputul lui 2014 (VIDEO)

Romanca arestata preventiv Italia, fiind suspectata ca ar fi adepta ISIS, va fi expulzata, informeaza B1 TV. Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Sorin Sava, a declarat in exclusivitate in.

Solicit autoritatilor sa ia masuri astfel incat lucratorii romani din sudul Italiei sa nu mai fie exploatati

Europarlamentarul PNL Daniel Buda solicita public ministrului Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, ministrului roman al Muncii Rovana Plumb si Ambasadorului Romaniei in Italia Dana Constantinescu sa ia toate masurile care se impun astfel incat lucratorii romani din sudul Italiei sa nu mai fie exploatati si tratati ca sclavi, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Eroina din seria Hunger Games, cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari, potrivit estimarilor revistei Forbes,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )