Libnet.ro
UNICEF

20:30

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si 2.000, potential contaminate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si 2.000, potential contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, cele mai multe zone afectate fiind in Hunedoara,. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit.

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3.

Bitdefender avertizeaza: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce.

Bacau: Peste 200 de copii au ramas fara locuri in crese, iar autoritatile improvizeaza una la parterul unui fost liceu

Peste 200 de copii din Bacau au ramas fara locuri in crese, iar primaria a decis sa transforme parterul unui fost liceu in cresa. insa, capacitatea este de doar 60 de copii. Nici la capitolul educatoare.

Eurostat: Puterea de cumpararea din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

Salariul mediu din Romania este de pana la de doua ori mai mic decat cel din Polonia, insa preturile din cele doua tari sunt smiliare. Potrivit calculelor ZF, facute pe baza datelor Eurostat, fata de media.

Eurostat: Puterea de cumparare din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

Salariul mediu din Romania este de pana la de doua ori mai mic decat cel din Polonia, insa preturile din cele doua tari sunt smiliare. Potrivit calculelor ZF, facute pe baza datelor Eurostat, fata de media.

Gemene din Romania, imaginea succesului in Danemarca

Doua tinere din Hunedoara au ajuns imaginea unei universitati de top din Europa. Sunt surori gemene, au studii universitare de farmacie, doua masterate in tara si au decis sa-si continue studiile in stiinta.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )