Libnet.ro
UNICEF

22:30

Eurostat: Puterea de cumpararea din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

B1 B1,
Eurostat: Puterea de cumpararea din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

Salariul mediu din Romania este de pana la de doua ori mai mic decat cel din Polonia, insa preturile din cele doua tari sunt smiliare. Potrivit calculelor ZF, facute pe baza datelor Eurostat, fata de media. continuă pe B1

Eurostat: Puterea de cumparare din Romania, de 2,5 ori mai mica fata de UE. in tara noastra, preturi similare celor din Polonia si salarii de doua ori mai mici

Salariul mediu din Romania este de pana la de doua ori mai mic decat cel din Polonia, insa preturile din cele doua tari sunt smiliare. Potrivit calculelor ZF, facute pe baza datelor Eurostat, fata de media.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Armatele din Romania si Republica Moldova vor avea un BATALION mixt. Ce misiune va avea

Armatele din Romania si Republica Moldova vor infiinta un batalion mixt, cu sediul la Iasi.

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si 2.000, potential contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, cele mai multe zone afectate fiind in Hunedoara,.

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit.

Dana Girbovan, noul presedinte al Uniunii Judecatorilor din Romania

Un nou presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) a fost ales dupa ce mandatele fostilor membri din Consiliul Director au expirat. Astfel, functia de presedinte este ocupata de Dana Girbo.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii

Business Insider a publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume. Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii din New York, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa, scrie.

Consiliul Concurentei monitorizeaza companiile petroliere din Romania. Bogdan Chiritoiu: Vrem sa vedem daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul (VIDEO)

Consiliul Concurentei va monitoriza companiile petroliere din Romania pentru a vedea daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, intr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )