Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dana Girbovan, noul presedinte al Uniunii Judecatorilor din Romania

B1 B1,
Dana Girbovan, noul presedinte al Uniunii Judecatorilor din Romania

Un nou presedinte al Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR) a fost ales dupa ce mandatele fostilor membri din Consiliul Director au expirat. Astfel, functia de presedinte este ocupata de Dana Girbo. continuă pe B1

Noul presedinte al Poloniei vrea negocieri de pace extinse asupra Ucrainei

Noul presedinte al Poloniei, Andrzej Duda, i-a propus, vineri, omologului sau ucrainean, Petro Porosenko, o extindere a negocierilor de pace la care participa Ucraina, Rusia, Germania si Franta, potrivit Radio Polonia, citat de Interfax si AFP.

O noua revista, High Living Showroom, se lanseaza pe piata media din Romania

High Living Showroom se lanseaza in print la aproximativ un an de zile de la lansarea editiei online www. hlshowroom. ro. Noul proiect editorial este dedicat pietei premium si de lux si vine cu un concept inedit in materie de continut: 70% advertising si 30 % editorial.

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate

Peste 200 de locuri din Romania sunt contaminate si aproximativ 2. 000, potential contaminate, costul pentru evaluarea riscurilor si remedierea lor fiind de 8,5 miliarde euro, a anuntat Guvernul, potrivit.

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania

O echipa de ciclisti amatori a realizat cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs in intregime cu bicicleta. Ciclistii au parcurs 2500 de kilometri prin tara pentru a desena o lamaie.

O statuie din Romania, pe lista celor mai spectaculoase din lume, alaturi de Statuia Libertatii

Business Insider a publicat recent un material cu cele mai spectaculoase statui din lume. Pe lista lor, alaturi de Statuia Libertatii din New York, se afla si o sculptura din Romania, unica in Europa, scrie.

Consiliul Concurentei monitorizeaza companiile petroliere din Romania. Bogdan Chiritoiu: Vrem sa vedem daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul (VIDEO)

Consiliul Concurentei va monitoriza companiile petroliere din Romania pentru a vedea daca pretul la pompa a scazut odata cu barilul. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a declarat, intr-o.

O mica balerina din Romania cucereste lumea

O micuta balerina din Romania, Anca, a devenit vedeta dupa ce un site a postat online fotografii cu aceasta pozand in plina strada, in Bucuresti, scrie ziare. com. Autorul instantaneelor, Andrei Mihai Cristian, a.

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )