Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Playtech Playtech,
Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Bitdefender: Un nou virus fura date ale clientilor bancari, iar BRD si ING ar fi vizate

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care se pare ca fura datele de autentificare ale persoanelor, inclusiv clienti ai bancilor autohtone BRD si ING, arata un raport emis de specialistii Bitdefender.

Bitdefender: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a descoperit o versiune Tinba v3.

Bitdefender avertizeaza: Clientii serviciilor de online banking din Romania, vizati de un nou val de mesaje spam

Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce.

O mica balerina din Romania cucereste lumea

O micuta balerina din Romania, Anca, a devenit vedeta dupa ce un site a postat online fotografii cu aceasta pozand in plina strada, in Bucuresti, scrie ziare. com. Autorul instantaneelor, Andrei Mihai Cristian, a.

Cel mai bogat inspector scolar din Romania. Cum isi justifica averea impresionanta

Cel mai bogat inspector scolar din Romania detine nu mai putin de sapte case si apartamente, zece terenuri, dar si conturi de sute de mii de lei si zeci de mii de euro. Seful invatamantului din Gorj si-a.

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania continua sa creasca, dar incetineste ritmul

Piata de bunuri de folosinta indelungata din Romania a inregistrat o crestere usoara de 6. 4% in trimestrul al doilea din 2015, ajungand astfel la valoarea de 449 de milioane de euro.

Consiliul Medicilor din Romania: Medicii nu sunt functionari publici

Colegiul Medicilor din Romania CMR) critica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), care a dispus ca medicii care lucreaza in sistemul public de sanatate nu pot primi plati suplimentare sau donatii de la pacienti, precizand ca doctorii nu sunt functionari publici, informeaza Mediafax.

Urmeaza o saptamana de foc pentru mediul politic din Romania

Se anunta o saptamana de foc in politica. Cel mai fierbinte subiect este dezbaterea Codului Fiscal, din nou, dupa ce Klaus Iohannis l-a trimis la reexaminare. Premierul Victor Ponta a anuntat ca.

Un nou exemplu de succes: din saracia Indiei la sefia Google

De curand, Google a devenit altceva. Va intra sub cupola companiei Alphabet, condusa de fondatorii Google, iar directorul vechii companii devine Sundar Pichai. Este indian si este al treilea exemplu de succes in ultimele 18 luni. in ultimii ani, Sundar Pichai, noul director executiv al Google, a crescut pas cu pas, crescand alaturi de el [] Un nou exemplu de succes: din saracia Indiei la sefia Google Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )