Libnet.ro
UNICEF

00:08

Bitdefender: Un nou virus fura date ale clientilor bancari, iar BRD si ING ar fi vizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bitdefender: Un nou virus fura date ale clientilor bancari, iar BRD si ING ar fi vizate

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care se pare ca fura datele de autentificare ale persoanelor, inclusiv clienti ai bancilor autohtone BRD si ING, arata un raport emis de specialistii Bitdefender. continuă pe Ziarul Bursa

Bitdefender: Un nou virus afecteaza utilizatorii de online banking BRD si ING din Romania

Utilizatorii serviciilor de online banking din Romania sunt, in ultimele zile, tinta exclusiva a unui nou val de mesaje spam trimise de catre Dridex, un nou troian bancar care fura datele de autentificare ale persoanelor, clienti a doua banci autohtone, BRD si ING, atentioneaza specialistii Bitdefender.

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )