Libnet.ro
UNICEF

00:08

Armatele din Romania si Republica Moldova vor avea un BATALION mixt. Ce misiune va avea

România Liberă România Liberă,
Armatele din Romania si Republica Moldova vor avea un BATALION mixt. Ce misiune va avea

Armatele din Romania si Republica Moldova vor infiinta un batalion mixt, cu sediul la Iasi. continuă pe România Liberă

Ministrul MApN, anunt de ultima ora privind infiintarea unui batalion mixt romano-moldovean

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat joi, dupa intalnirea cu omologul sau moldovean, Anatolie Salaru, ca Romania si Republica Moldova vor infiinta un batalion mixt romano-moldovean de mentinere a.

Republica Moldova vrea sa adere la NATO: Pana la sfarsitul anului se va deschide un birou al Organizatiei, iar specialisti romani vor fi detasati peste Prut

Intr-o conferinta comuna a ministrilor Apararii de la Chisinau si Bucuresti a fost facut anuntul potrivit caruia Republica Moldova vrea sa adere la NATO. Astfel, Romania va sprijini aceasta initiativa.

Diferente intre moldovenii din Republica Moldova si moldovenii din Romania

Cand vine vorba de moldoveni, se ridica imediat intrebarea despre ce vorbim: identitate etnica sau identitate locala? Diferentele dintre moldovenii din Republica Moldova si moldovenii din Romania sunt in mare masura artificiale, aparute in urma interventiei sovietice.

Republica Moldova risca sa fie exclusa din Comunitatea Energetica Europeana

Daca decizia privind majorarea tarifelor la energie lectrica va fi revocata, atunci Republica Moldova va trebui sa apara in fata institutiilor din cadrul Comunitatii Energetice Europene CEE) si acestea vor decide daca au fost incalcate principiile pe care tara si le-a asumat sau nu, a declarat pentru Europa Libera secretarul CEE, Dirk Buschle.

Premierul Valeriu Strelet: Republica Moldova va reusi pe partea occidentala. Pentru ca acesta este vectorul nostru strategic de dezvoltare

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a declarat ca vectorul strategic de dezvoltare a tarii sale este apropierea de Occident. Republica Moldova va reusi pe partea occidentala. Pentru ca acesta este.

Cine sunt fondatorii firmelor din Republica Moldova. Datele sunt publice si gratuite

Dupa mai multe dispute pe seama necesitatii publicarii datelor privind fondatorii firmelor din Republica Moldova, o initiativa a Consiliului Economic al prim-ministrului, acestea au fost facute publice. Informatiile sunt accesibile pe portalul guvernamental al datelor deschise date. gov. md.

Basescu: unirea cu Republica Moldova, noul proiect de tara al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca obiectivul de tara al PMP trebuie sa fie unirea Romaniei cu Republica Moldova si ca a sosit momentul sa se discute deschis despre refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, acuzand lipsa de curaj a politicienilor romani.

Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri

Daca esti utilizator de online banking, exista sanse mari sa devii tinta unui virus periculos cu care se confrunta bancile in prezent. Utilizatorii serviciilor online furnizate de doua banci din Romania sunt tinta exclusiva a unui val de mesaje spam trimise in ultimele zile prin virusul Dridex, atentioneaza Bitdefender, anuntul venind dupa ce IBM a [] Un nou virus ameninta bancile din Romania. Cum te poti feri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

Cea mai batrana mama din Romania, despre cazul fetei violate din Vaslui: Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost. Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo...

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a vorbit despre cazul fetei violate din Vaslui si, surprinzator, pare a fi de partea celor sapte violatori. Femeia in varsta de 77 de ani crede ca victima i-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )