Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: unirea cu Republica Moldova, noul proiect de tara al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Basescu: unirea cu Republica Moldova, noul proiect de tara al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca obiectivul de tara al PMP trebuie sa fie unirea Romaniei cu Republica Moldova si ca a sosit momentul sa se discute deschis despre refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, acuzand lipsa de curaj a politicienilor romani. continuă pe Adevărul

Basescu: Obiectivul de tara ar trebui sa fie unirea Romaniei cu Republica Moldova. Astfel, tara noastra si-ar mari greutatea in interiorul NATO si UE

Obiectivul de tara al Romaniei ar fi trebui sa fie unirea cu Republica Moldova, a spus fostul presedinte Traian Basescu, la conferinta regionala a PMP de la Alba Iulia, criticandu-l astfel pe Klaus Iohannis,.

Moscova ameninta cu repetarea scenariului ucrainean in Republica Moldova

Vicepresedintele Dumei de Stat de la Moscova, Nikolai Levicev, a criticat mesajul secretarului general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, pentru Republica Moldova si a declarat ca o astfel de integrare in UE cum este in Republica Moldova are loc mai de un an in Ucraina.

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )