Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moscova ameninta cu repetarea scenariului ucrainean in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Moscova ameninta cu repetarea scenariului ucrainean in Republica Moldova

Vicepresedintele Dumei de Stat de la Moscova, Nikolai Levicev, a criticat mesajul secretarului general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, pentru Republica Moldova si a declarat ca o astfel de integrare in UE cum este in Republica Moldova are loc mai de un an in Ucraina. continuă pe Adevărul

Premierul de la Chisinau: Prin votarea guvernului, Republica Moldova a facut un pas inapoi de la marginea prapastiei

Prin votarea unui guvern majoritar, cu sprijin politic proeuropean, Republica Moldova a facut un pas inapoi de la marginea prapastiei si va merge pe drumul corect, a dat asigurari noul premier de la Chisinau,.

Politolog rus, declarat persona non-grata in Republica Moldova. Cum a reactionat expertul

Politologul rus, expert pe problemele ce vizeaza spatiul postsovietic, Alexei Martanov, a fost expulzat din Republica Moldova, fiindu-i interzis accesul pe o perioada de cinci ani.

Republica Moldova promovata ca destinatie turistica, la Expo-Milano

Vizitatorii Expo-Milano au avut posibilitatea de a descoperi o noua destinatie turistica si a admira Pomul Vietii din Republica Moldova, care indeamna vizitatorii sa urmeze calea spre noi decoperiri, prin gastronomia, vinul, ospitalitatea, traditiile moldovenesti si frumusetea regiunilor rurale.

Deputatul Ana Birchall propune infiintarea unui Fond de Investitii Romania - Republica Moldova

Deputatul Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, propune infiintarea Fondului de Investitii Romania - Republica Moldova, cu sediul in municipiul Vaslui, avand ca scop implementarea strategiei si programelor de asistenta tehnica si financiara, in baza ajutoarelor financiare nerambursabile acordate de Romania Republicii Moldova.

Basescu: Obiectivul de tara ar trebui sa fie unirea Romaniei cu Republica Moldova. Astfel, tara noastra si-ar mari greutatea in interiorul NATO si UE

Obiectivul de tara al Romaniei ar fi trebui sa fie unirea cu Republica Moldova, a spus fostul presedinte Traian Basescu, la conferinta regionala a PMP de la Alba Iulia, criticandu-l astfel pe Klaus Iohannis,.

Ponta pleaca in Republica Moldova la sfarsitul lunii. Ce agenda are

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, ca este increzator ca Republica Moldova isi va continua parcursul in ceea ce priveste atingerea obiectivelor europene, cei doi demnitari convenind sa se intalneasca, la Chisinau, in aceasta luna.

Traian Basescu face apologia unirii cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Alba Iulia, la o intrunire a Partidului Miscarea Populara, ca sansa Republicii Moldova de a ajunge in Uniunea Europeana este unirea cu Romania,.

Presedintele a promulgat legea. inca 15 milioane de euro din Romania pentru Republica Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a promulgat Legea 149 care prevede ratificarea celui de-al treilea Protocol aditional la Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova si Guvernul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )