Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ponta pleaca in Republica Moldova la sfarsitul lunii. Ce agenda are

Adevărul Adevărul,
Ponta pleaca in Republica Moldova la sfarsitul lunii. Ce agenda are

Premierul Victor Ponta i-a transmis, joi, omologului sau de la Chisinau, Valeriu Strelet, ca este increzator ca Republica Moldova isi va continua parcursul in ceea ce priveste atingerea obiectivelor europene, cei doi demnitari convenind sa se intalneasca, la Chisinau, in aceasta luna. continuă pe Adevărul

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova

Traian Basescu a facut, marti, apel la unirea cu Republica Moldova. Fostul presedinte a spus ca si Romania are nevoie de Republica Moldova .

Premierul de la Chisinau: Prin votarea guvernului, Republica Moldova a facut un pas inapoi de la marginea prapastiei

Prin votarea unui guvern majoritar, cu sprijin politic proeuropean, Republica Moldova a facut un pas inapoi de la marginea prapastiei si va merge pe drumul corect, a dat asigurari noul premier de la Chisinau,.

inalt oficial european: Republica Moldova risca sa devina urmatoarea criza de securitate a Europei

Republica Moldova risca sa devina urmatoarea criza de securitate a Europei. Asta a scris secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, intr-un articol de opinie publicat in prestigiosul New York.

Traian Basescu: Solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania

Traian Basescu a declarat, marti, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania, sustinand ca tara vecina nu este ferita de surpriza.

Politolog rus, declarat persona non-grata in Republica Moldova. Cum a reactionat expertul

Politologul rus, expert pe problemele ce vizeaza spatiul postsovietic, Alexei Martanov, a fost expulzat din Republica Moldova, fiindu-i interzis accesul pe o perioada de cinci ani.

Republica Moldova promovata ca destinatie turistica, la Expo-Milano

Vizitatorii Expo-Milano au avut posibilitatea de a descoperi o noua destinatie turistica si a admira Pomul Vietii din Republica Moldova, care indeamna vizitatorii sa urmeze calea spre noi decoperiri, prin gastronomia, vinul, ospitalitatea, traditiile moldovenesti si frumusetea regiunilor rurale.

Deputatul Ana Birchall propune infiintarea unui Fond de Investitii Romania - Republica Moldova

Deputatul Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, propune infiintarea Fondului de Investitii Romania - Republica Moldova, cu sediul in municipiul Vaslui, avand ca scop implementarea strategiei si programelor de asistenta tehnica si financiara, in baza ajutoarelor financiare nerambursabile acordate de Romania Republicii Moldova.

Harta dominatiei ISIS. Republica Moldova si Romania, tintele organizatiei teroriste

Reporterul BBC, autorul cartii Imperiul fricii, Andrew Hosken, a prezentat care sunt tarile pe care organizatia terorista Statul Islamic intentioneaza sa le cucereasca pana in 2020, fiind vizate si Republica Moldova si Romania.

Asigurarea Carte Verde ar putea fi suspendata pentru Republica Moldova

Presedintele Consiliului Birourilor Sistemului International de Asigurari Carte Verde, Jean Zenners, i-a comunicat premierul Valeriu Strelet despre riscurile suspendarii acestui sistem international de asigurari in Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )