Libnet.ro
UNICEF

09:00

inalt oficial european: Republica Moldova risca sa devina urmatoarea criza de securitate a Europei

Antena3 Antena3,
inalt oficial european: Republica Moldova risca sa devina urmatoarea criza de securitate a Europei

Republica Moldova risca sa devina urmatoarea criza de securitate a Europei. Asta a scris secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, intr-un articol de opinie publicat in prestigiosul New York. continuă pe Antena3

Ministrul Mediului din Republica Moldova : 10-20 de parlamentari de la Chisinau se afla in solda Federatiei Ruse

Declaratia noului ministru al Mediului din Republica Moldova risca sa arunce in aer clasa politica de dincolo de Prut.

Thorbjorn Jagland: Republica Moldova, urmatoare criza de securitate a Europei (VIDEO)

Declaratie ingrijoratoare a secretarului general al Consiliului Europei! intr-un interviu pentru New York Times, Thorbjorn Jagland spune ca Republica Moldova este un stat pe marginea prapastiei si risca sa.

Avertisment de la Consiliul Europei: Republica Moldova, pe marginea prapastiei

Secretarul general al Consiliului Europei Thorbjorn Jagland trage un semnal de alarma intr-un articol de opinie publicat de ziarul New York Times sub titlul Trageti Moldova de pe buza prapastiei. Oficialul european sustine ca in Republica Moldova exista riscul declansarii unei noi crize de securitate europene care va afecta multe alte tari.

Traian Basescu: Solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania

Traian Basescu a declarat, marti, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania, sustinand ca tara vecina nu este ferita de surpriza.

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Harta dominatiei ISIS. Republica Moldova si Romania, tintele organizatiei teroriste

Reporterul BBC, autorul cartii Imperiul fricii, Andrew Hosken, a prezentat care sunt tarile pe care organizatia terorista Statul Islamic intentioneaza sa le cucereasca pana in 2020, fiind vizate si Republica Moldova si Romania.

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova

Traian Basescu a facut, marti, apel la unirea cu Republica Moldova. Fostul presedinte a spus ca si Romania are nevoie de Republica Moldova .

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

Asigurarea Carte Verde ar putea fi suspendata pentru Republica Moldova

Presedintele Consiliului Birourilor Sistemului International de Asigurari Carte Verde, Jean Zenners, i-a comunicat premierul Valeriu Strelet despre riscurile suspendarii acestui sistem international de asigurari in Republica Moldova.

Copii din Republica Moldova, afectati de alcool si lipsa grijii parintesti

Viata unui copil poate fi distrusa de lipsa educatiei si a dragostei, dar si de lipsa echilibrului in relatia copii-parinti. Proiectul strategiei intersectoriale privind dezvoltarea abilitatilor si competentelor parentale pe anii 2015-2021 lansat in dezbatere de Guvernul de la Chisinau enumera problemele in relatia dintre copii si parinti in Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )