Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii. Ultimele saptamani de vara nu trebuie sa treaca fara cateva zile de relaxare. Nordul Africii poate fi locul unde gasita o statiune care sa fie potrivita si pentru plaja, soare, dar si pentru vizitarea unor orase cu istorii deosebite.

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila. Asezat pe intinderile de stepa ale Baraganului, la confluenta Dunarii cu raul Siret, judetul Braila are atractii turistice precum Parcul Natural Balta Mica a Brailei, Manastirea Maxineni, Padurea Viisoara si centrul istoric al municipiului Braila, pentru a enumera doar cateva.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Descopera cele mai frumoase constructii din Mallorca semnate de arhitecti de renume

Semnate de Antoni Gaudi, Pedro de Salva sau de artistul Rafael Mojer constructiile orasului Palma de Mallorca impresioneaza prin eleganta si detalii. Somptuozitatea palatelor, stilul unic al catedralelor si.

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, avere de nabab: Case, masini si afaceri profitabile

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, Vladimir Cebotari, este unul dintre cei mai instariti membri ai Guvernului Strelet. Acesta detine imobile, masini si cote-parti in trei firme profitabile.

Ministrul Mediului din Republica Moldova : 10-20 de parlamentari de la Chisinau se afla in solda Federatiei Ruse

Declaratia noului ministru al Mediului din Republica Moldova risca sa arunce in aer clasa politica de dincolo de Prut.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

Tanara din Republica Moldova, retinuta in Odesa pentru actiuni cu tenta separatista

O tanara originara din Republica Moldova a fost retinuta in orasul Odesa din Ucraina pentru tentativa de organizare a unei actiuni cu tenta separatista. Este vorba de Maria Zaiteva din Chisinau, in varsta de 25 de ani.

Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

HSBC, a treia cea mai mare institutie financiara din lume, a decis sa isi suspende complet operatiunile din Brazilia si sa se retraga din aceasta tara. Astfel, 21. 000 de clienti, dintre care unii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )