Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Adevărul Adevărul,
Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila

Cele mai frumoase locuri din judetul Braila. Asezat pe intinderile de stepa ale Baraganului, la confluenta Dunarii cu raul Siret, judetul Braila are atractii turistice precum Parcul Natural Balta Mica a Brailei, Manastirea Maxineni, Padurea Viisoara si centrul istoric al municipiului Braila, pentru a enumera doar cateva.

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, avere de nabab: Case, masini si afaceri profitabile

Noul ministru al Justitiei din Republica Moldova, Vladimir Cebotari, este unul dintre cei mai instariti membri ai Guvernului Strelet. Acesta detine imobile, masini si cote-parti in trei firme profitabile.

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

Jumatate de miliard de lei. Spitalele din Republica Moldova, ingropate in datorii uriase

Institutiile medicale din Republica Moldova se confrunta cu grave probleme financiare. Dupa o criza acuta de medicamente si un scandal in care doctorii recunosteau ca nu mai au cu ce sa faca operatii, situatia incepe sa devina mai clara - spitalele sunt ingropate in datorii, iar motivele se trag din anul precedent.

Ce cred feministele din Republica Moldova despre penis si vagin

Feministii din Republica Moldova sunt femeile si barbatii carora le pasa de egalitatea de gen. Acestia s-au coagulat intr-un grup spontan care se numeste Grupul de initiativa feminista din Moldova. Grupul organizeaza activitati pentru a provoca populatia din Republica Moldova sa gandeasca altfel. Feminista Victoria Apostol, initiatoarea Grupului de initiativa feminista, a oferit un interviu pentru Adevarul Moldova.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Cele mai frumoase palate din Romania

Cele mai frumoase palate din Romania. Cei mai multi dintre noi au vizitat Castelul Bran sau Castelul Peles, insa despre celelalte palate si castele mai putin cunoscute si poate mai impresionante decat cele populare putini dintre noi stiu.

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii

Cele mai frumoase statiuni din nordul Africii. Ultimele saptamani de vara nu trebuie sa treaca fara cateva zile de relaxare. Nordul Africii poate fi locul unde gasita o statiune care sa fie potrivita si pentru plaja, soare, dar si pentru vizitarea unor orase cu istorii deosebite.

Cele mai bune statiuni din Costa Brava, pentru vacantele in familie

Prietenoasa cu cei mai mici membri ai familiei, cu plaje intinse si brodate de vegetatie, orase elegante si statiuni istorice, Costa Brava este cea mai inspirata alegere daca tanjesti dupa o vacanta linist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3671 seconds )