Libnet.ro
UNICEF

05:45

Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai puternice economii din lume se prabuseste

HSBC, a treia cea mai mare institutie financiara din lume, a decis sa isi suspende complet operatiunile din Brazilia si sa se retraga din aceasta tara. Astfel, 21. 000 de clienti, dintre care unii. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai puternice economii ale lumii a intrat in recesiune

La o dezbatere inainte de alegerile federale din Octombrie, la care a participat si premierul Canadei, Stephen Harper, si-a facut loc o afirmatie surpinzatoare. Canada se afla in recesiune a admis Harper,.

Cele mai sexy femei din lume. Cine a fost in top in ultimii 20 de ani

De la Claudia Schiffer, Gillian Anderson sau Teri Hatcher si pana la Cheryl Cole, Mila Kunis ori Jennifer Lawrence, iata care au fost cele mai sexy femei din lume in ultimii 20 de ani! .

Cele mai mari cladiri din lume

Pe lista celor mai mari cladiri din lume figureaza si impresionanta cladire Casa Poporului din Bucuresti. insa ceea ce confera unei cladiri acest titlu nu este neaparat dimensiunea sau inaltimea, ci o combinatie intre cele doua.

Cum au fost salvate cele mai mari tapiserii din lume

Dupa ce a fost reconditionata timp de aproape cinci ani, cea mai mare tapiserie din lume, intitulata Teatrul Lumii 7x22 metri), va putea fi admirata, odata cu deschiderea noii stagiuni din aceasta toamna, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Ne place Game of Thrones, ne plac dragonii lui Daenerys si ne plac scenele spectaculoase. Acum, daca erati curiosi, puteti vedea cum au fost realizate doua dintre cele mai reusite. Doua dintre cele mai captivante momente ale sezonului cinci din Game of Thrones au fost in episoadele Hardhome si The Dance of Dragons. Mai precis, [] Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Demnitarii Romaniei au cele mai nesimtite salarii din Europa: Discrepanta dintre veniturile elitei si ale cetateanului de rand, uriasa

Politicienii romani au printre cele mai mari salarii din Europa. Comparativ cu celelalte tari din Uniunea Europeana, in Romania, dupa cresterea indemnizatilor demnitarilor, exista ce mai mare discrepanta.

Povestea fotografiei de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP, cea mai populara imagine din lume: A fost realizata in 1996 de fotograful Charles ORear (FOTO)

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta fotografia de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP si poate ca suntem tentati sa credem ca a fost generata pe computer, dar a fost realizata in 1996.

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Una dintre cele mai mari campioane din istoria Romaniei are probleme de sanatate: Muncim sa nu se agraveze!

Viorica Susanu, de patru ori campioana olimpica la canotaj, incepe sa resimta efectele orelor de munca facute atunci cand era sportiva de performanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )