Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Playtech Playtech,
Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Ne place Game of Thrones, ne plac dragonii lui Daenerys si ne plac scenele spectaculoase. Acum, daca erati curiosi, puteti vedea cum au fost realizate doua dintre cele mai reusite. Doua dintre cele mai captivante momente ale sezonului cinci din Game of Thrones au fost in episoadele Hardhome si The Dance of Dragons. Mai precis, [] Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea

HTC Vive este probabil cel mai bun kit de realitate virtuala de pe piata, oferind o experienta care cu greu poate fi egalata de dispozitive similare. Daca pana acum ma indoiam intr-o anumita masura de potentialul kiturilor pentru realitate virtuala, la Gamescom m-am convins, intr-un final, ca aceste dispozitive au un viitor; si ce viitor! [] HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania a fost aleasa sa faca parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa

Romania a fost aleasa sa faca parte din Comitetul Director al Parteneriatului pentru o Guvernare Deschisa. Cu aceasta ocazie, premierul Victor Ponta felicita Departamentul pentru Servicii Online si Design.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3358 seconds )