Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cimpeanu: Corectarea lucrarilor de Bacalaureat in alte judete este o masura de anticipare a unor eventuale suspiciuni

Adevărul Adevărul,
Cimpeanu: Corectarea lucrarilor de Bacalaureat in alte judete este o masura de anticipare a unor eventuale suspiciuni

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a explicat ca masura corectarii lucrarilor de la Bacalaureat in alte judete decat acolo unde au fost sustinute este o forma de prevenire a posibilelor tentative de frauda. continuă pe Adevărul

O parte dintre sindicalisti nu doresc corectarea lucrarilor la bacalaureat in alte judete: Se produce haos

Ordinul prin care se schimba modalitatea de corectare a lucrarilor de la bacalaureat incrimineaza si mai mult corpul profesoral si produce haos in organizarea examenului, sustin reprezentantii Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret.

FSE Spiru Haret, despre corectarea lucrarilor de la Bacalaureat in alte judete: Se va produce haos in organizarea examenului

Ordinul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, care modifca modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, nu face altceva decat sa incrimineze si mai mult corpul profesoral si sa.

Cimpeanu: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie.

Ministrul Educatiei confirma: Lucrarile la bacalaureat, corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, marti, ca lucrarile scrise de la bacalaureat vor fi corectate in alte judete decat cele in care se sustine examenul, incepand din sesiunea iunie-iulie.

Ministerul Educatiei a propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant este de acord

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant a anuntat ca repezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia este de.

Lucrarile de la Bacalaureat ar putea fi corectate in alte judete

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat, luni, ca reprezentantii Ministerului Educatiei au propus ca lucrarile de la examenul de bacalaureat sa fie corectate in alte judete, iar federatia sindicala sustine aceasta propunere.

BAC 2015 Secretar de stat in Ministerul Educatiei: Tezele elevilor ar putea fi corectate in alte judete

Secretarul de stat in Ministerul Educatiei Vasile Salaru a declarat, duminica, la Iasi, ca ar putea fi schimbata modalitatea de corectare a lucrarilor de la Bacalaureat, informeaza Agerpres.

BACALAUREAT 2015. Ministrul Educatiei: Lucrarile de la probele scrise vor fi corectate in alte judete

Lucrarile de la probele scrise ale examenului de bacalaureat sustinute intr-un judet vor fi corectate in alt judet, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ministrul Educatiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )