Libnet.ro
UNICEF

01:05

A cincea zi consecutiva de proteste. Zeci de mii de romani din toata tara protesteaza impotriva Ordonantei 13

B1 B1,
A cincea zi consecutiva de proteste. Zeci de mii de romani din toata tara protesteaza impotriva Ordonantei 13

Ordonanta Guvernului Grindeanu de modificare a Codurilor penale a scos romanii in strada pentru a cincea seara consecutiv. in jurul orei 20. 000 de oameni protesteaza in Bucuresti,. continuă pe B1

ROMANI DIN TOATA TARA CER iN STRADA DEMISIA GUVERNULUI GRINDEANU

UPDATE: Oamenii inca mai protesteaza, desi este trecut de 1. 30 noaptea, o situatie cum nu s-a mai intamplat pana acum in Romania. Bucuresti 12. 000 de oameni Sibiu.

Presa internationala scrie despre cea de-a treia noapte consecutiva de proteste antiguvernamentale din Romania

A treia noapte consecutiva de proteste antiguvernamentale a atras peste 200. 000 de demonstranti in marile orase din Romania, precum si in Bucuresti, in vreme ce premierul a promis sa mentina ordonantele in ciuda criticilor dure venite de la nivelul ambasadelor si Uniunii Europene. Presa internationala a atras atentia asupra diluarii legislatiei anticoruptie, care a generat cele mai ample proteste de dupa Revolutia din 89.

VIDEO. Sute de romani din Londra au iesit in strada impotriva OUG pentru modificarea Codurilor penale: Huiduieli, strigate si scandari anti-PSD

Romanii plecati in strainatate nu ii lasa la greu pe cei ramasi in tara, cei din Londra declansand un protest masiv in care se manifesta impotriva Ordonantei de Urgenta a Guvernului Grindeanu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )