Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cinci ani de inchisoare pentru trei tineri care au violat o fata intr-un beci. Condamnarea a venit la doi ani si jumatate de la comiterea faptei

Adevărul Adevărul,
Cinci ani de inchisoare pentru trei tineri care au violat o fata intr-un beci. Condamnarea a venit la doi ani si jumatate de la comiterea faptei

Cei trei agresori care au violat-o pe tanara de 21 de ani au primit cate cinci ani de inchisoare. Un al patrulea tanar a primit 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru tentativa de viol. continuă pe Adevărul

Procurorii cer 15 ani inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar

Procurorii au cerut ieri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti CAB) condamnarea fostului presedinte al ANAF Sorin Blejnar la 15 ani inchisoare, in dosarul in care acesta este judecat alaturi de sotii Radu si Diana Nemes pentru complicitate la evaziune fiscala si constituirea unui grup infractional organizat.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar. Este vorba despre dosarul in care Blejnar ar fi sprijinit un grup care facea evaziune fiscala cu motorina. Stire in.

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in dosarul Motorina

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, in dosarul Motorina, informeaza B1 TV. Blejnar s-a prezentat marti la Curtea de Apel Bucuresti unde se.

Educator de la Protectia Copilului, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru coruperea sexuala a sase minori

Un educator din Brasov a fost condamnat pentru coruptie sexuala in cazul a sase minori din centrele de plasament din judet. Pentru fiecare dintre ei a primit trei ani de inchisoare, si alti treipentrupornografie infantila.

Retailerul francez de haine pentru barbati Celio vizeaza sa deschida sapte locatii in cinci ani

Retailerul francez Celio, prezent pe piata locala in sistem de franciza prin compania French Retail, planuieste sa deschida sapte locatii in urmatorii cinci ani, a declarat Desislava Bencheva, director de expansiune French Retail LTD.

Doi hackeri israelieni au fost condamnati la inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra unor banci din Romania: Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti i-au condamnat pe cetatenii israelieni Giora Iahr si Oren Avraham Azouri la 11, respectiv noua ani de inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra sistemului bancar.

Cinci ani de la plecarea la Cer a arhiepiscopului George Gutiu

Clujenii au comemorat cinci ani de la plecarea la Cer a uneia dintre cele mai marcante personalitati ale rezistentei anticomuniste. Este vorba de arhiepiscopul ad personam George Gutiu, cel care a petrecut 12 ani in calvarul temnitelor bolsevice.

Fiscul sa vanda catre ANL imobilele, iar debitorii sa ramana in casa inca cinci ani

Deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir intentioneaza sa depuna la Parlament un nou proiect de lege, care sa vina in ajutorul beneficiarilor Programului Prima Casa ajunsi in imposibilitate de plata.

Robert Negoita, sustinut de colegii din PSD, cu ocazia lansararii candidaturii la Primarie. Dragnea: Robert nu a venit parasutat, el are o calitate esentiala pentru orice primar care vrea sa reuseasca ceva isi iubeste semenii

Robert Negoita si-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Primaria Sectorului 3. La evenimentul ce a avut loc miercuri seara, edilul a beneficiat de sprijinul lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, dar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )