Libnet.ro
UNICEF

11:30

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar

Antena3 Antena3,
Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef ANAF, Sorin Blejnar. Este vorba despre dosarul in care Blejnar ar fi sprijinit un grup care facea evaziune fiscala cu motorina. Stire in. continuă pe Antena3

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, in dosarul Motorina

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, in dosarul Motorina, informeaza B1 TV. Blejnar s-a prezentat marti la Curtea de Apel Bucuresti unde se.

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina. Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF.

DNA cere pedeapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina

DNA cere pedapsa maxima pentru Sorin Blejnar in dosarul Motorina. Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul sef al ANAF.

O fata de 15 ani din Brasov a fost mutilata de fostul iubit (VIDEO)

O fata de 15 ani din Brasov a fost la un pas de-a fi ucisa de fostul iubit. Adolescenta a fost ranita grav de baiat, cu un cutit. Speriat, tanarul de 18 ani a dus-o apoi pe fata la o prietena care a.

Fostul sef al serviciilor de informatii ale separatistilor albanezi din Kosovo, la conducerea partidului de la putere

Fostul sef al serviciilor de informatii ale separatistilor albanezi kosovari, Kadri Veseli, a preluat sambata conducerea partidului aflat la putere, post ramas liber dupa ce Hashim Thaci a devenit presedintele Kosovo la inceputul lunii aprilie, transmite AFP.

Educator de la Protectia Copilului, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru coruperea sexuala a sase minori

Un educator din Brasov a fost condamnat pentru coruptie sexuala in cazul a sase minori din centrele de plasament din judet. Pentru fiecare dintre ei a primit trei ani de inchisoare, si alti treipentrupornografie infantila.

Doi hackeri israelieni au fost condamnati la inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra unor banci din Romania: Decizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti i-au condamnat pe cetatenii israelieni Giora Iahr si Oren Avraham Azouri la 11, respectiv noua ani de inchisoare pentru agresiuni cibernetice asupra sistemului bancar.

Un baiat de 15 ani a descoperit un oras mayas necunoscut

Un tanar canadian de 15 ani,William Gadoury,a facut o descoperire stiintifica care va face istorie, gasind un oras mare Maya necunoscut pana in prezent, potrivit cotidianuluiLe Journal de Montreal, citat de Le Figaro. Mai interesanta este insa metoda aplicat de William pentru a face aceasta descoperire care ar putea oferi raspunsuri de mult cautate de arheologi si istorici.

O copila de 15 ani, violata si batuta de propriul frate, a fugit la preotul din sat dupa ajutor. Parintele nu putea fi deranjat ca era in timpul slujbei

Un nou caz dramatic in judetul Vaslui, unde un individ de 28 de ani si-a violat sora in varsta de 15 ani si si-a batut crunt mama pentru ca l-a reclamat la politie.

Un tanar de 15 ani din Quebec a descoprit un oras mayas uitat de lume, folosindu-se de imagini din satelit (FOTO)

William Gadoury, un baiat de 15 ani din Quebec, sustine ca a descoperit un oras mayas uitat, cu ajutorul unor imagini din satelit si folosindu-se de astronomia mayasa. Tanarul a analizat harta astrala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )