Libnet.ro
UNICEF

13:00

O fata de 15 ani din Brasov a fost mutilata de fostul iubit (VIDEO)

B1 B1,
O fata de 15 ani din Brasov a fost mutilata de fostul iubit (VIDEO)

O fata de 15 ani din Brasov a fost la un pas de-a fi ucisa de fostul iubit. Adolescenta a fost ranita grav de baiat, cu un cutit. Speriat, tanarul de 18 ani a dus-o apoi pe fata la o prietena care a. continuă pe B1

Momente cumplite pentru o adolescenta de 15 ani din Vaslui, batuta si violata de propriul frate. Fata a cerut ajutorul preotului din sat

Un barbat de 28 de ani, din judetul Vaslui, a fost arestat dupa ce si-a violat sora mai mica, iar apoi si-a batut mama. Mai mult, tanarul nu este la prima fapta de acest fel, deoarece a mai stat in.

Caz socant in Vaslui, cu o zi inainte de Pasti. Fata de 15 ani, violata de fratele mai mare

Caz socant intr-o localitate din Vaslui. O fata de 15 ani a fost violata de fratele ei mai mare, in varsta de 28 de ani, cu o zi inainte de Paste. Barbatul este recidivist si in.

Adolescenta de 15 ani, la un pas de a fi ucisa de fostul iubit. Cum s-a razbunat tanarul suparat ca a fost parasit

Iubirea dintre doi tineri din Brasov s-a transformat in obsesie si a ajuns la un pas de moarte. Suparat ca ea l-a parasit, baiatul a ranit-o grav cu un cutit apoi, speriat, a dus-o la o prietena ca sa-i.

O copila de 15 ani, violata si batuta de propriul frate, a fugit la preotul din sat dupa ajutor. Parintele nu putea fi deranjat ca era in timpul slujbei

Un nou caz dramatic in judetul Vaslui, unde un individ de 28 de ani si-a violat sora in varsta de 15 ani si si-a batut crunt mama pentru ca l-a reclamat la politie.

Un barbat din Brasov a taiat cauciucurile masinilor ca sa se razbune (VIDEO)

Situatie inedita la Brasov. Satul ca un vecin vandaliza masinile parcate in fata blocului, fara a fi tras la raspundere, un barbat s-a decis sa-l faca de rusine pe internet. Vecinul suparat a depus.

O femeie de 65 de ani, din Vaslui, violata de propriul fiu. Barbatul a mai fost inchis pentru aceeasi fapta

O femeie din satul Fedesti, judetul Vaslui, a fost violata de propriul fiu. Barbatul in varsta de 32 de ani, a mai facut puscarie pentru aceiasi fapta, potrivit libertatea. ro. Mai mult,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )