Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cinci arestari in Republica Moldova, dupa o tentativa de CONTRABANDA cu AVIONUL. Ce incarcatura avea

România Liberă România Liberă,
Cinci arestari in Republica Moldova, dupa o tentativa de CONTRABANDA cu AVIONUL. Ce incarcatura avea

Cinci persoane au fost retinute in Republica Moldova, dupa ce un barbat a rezervat 32 de locuri intr-un avion pe ruta Chisinau-Istanbul. continuă pe România Liberă

FOTO O femeie din Republica Moldova, retinuta de procurorii DIICOT Vaslui. Tanara plasa tigari de contrabanda pe piata neagra din Vaslui si Iasi

O femeie din Republica Moldova si doi barbati din judetul Vaslui au fost retinuti de procurorii DIICOT Vaslui fiind acuzati s-au constituit intr-un grup infractional organizat si contrabanda cu tigari.

Republica Moldova risca o criza financiara: Datoria publica externa este de 1,7 miliarde de dolari. in caz ca nu va ajunge la un acord cu FMI si BM, taxele ar putea fi majorate

Republica Moldova se afla in dificultate economica, dupa ce FMI si Banca Mondiala au intrerupt discutiile de finantare cu tara vecina. Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei, Dorin Dragutanu, a.

Ultima zi de campanie electorala in Republica Moldova, inainte de turul al doilea al alegerilor locale, programat duminica

Duminica are loc al doilea tur al alegerilor locale din Republica Moldova. Astfel, vineri este ultima zi a campaniei electorale, sambata si in ziua votului fiind interzisa orice forma de propaganda electorala.

Consilieri de nivel inalt din UE vor activa in Republica Moldova

Uniunea Europeana si-a exprimat disponibilitatea de a ajuta in continuare Republica Moldova in vederea implementarii Acordului de Asociere, utilizand programele si agentiile UE.

Europa creativa. Pirkka Tapiola spune in ce conditii Republica Moldova s-ar dezvolta mult mai bine

Republica Moldova trebuie sa se integreze in sectorul cultural si creativ al UE, astfel incat piata culturala a Republicii Moldova sa interactioneze, sa se dezvolte si sa infloreasca alaturi de piata economica europeana.

Violente in alegerile locale din Republica Moldova. Un candidat a ajuns la reanimare

Violentele in campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor locale din Republica Moldova se intensifica. Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) la functia de primar in satul Racovat, raionul Soroca, Mihail Andries, a fost batut de trei indivizi mascati. in prezent Andries se afla in stare grava la reanimare.

Sanatatea sexual-reproductiva este subiect tabu in scolile din Republica Moldova

Elevilor din Republica Moldova le este rusine sa solicite informatie privind sanatatea sexual-reproductiva pentru ca se tem ca vor fi etichetati si condamnati. Totodata, profesorii refuza sa le vorbeasca minorilor despre acest subiect, chiar daca este inclus in programul scolar.

Republica Moldova are o reputatie proasta

Vadim Moldovan si-a petrecut copilaria in Republica Moldova. La 19 ani a emigrat in Statele Unite ale Americii si a fost acceptat la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume, Columbia University. Periodic se intoarce pe meleagurile natale si constata cu tristete ca reputatia Republicii Moldova este tot mai proasta peste hotare.

Johannes Hahn, comisar european: UE va ajuta in continuare Republica Moldova

Johannes Hahn, Comisarul European pentru Politica de Vecinatate si Negocieri de Extindere, a declarat astazi ca Uniunea Europeana UE) este disponibila sa ajute in continuare Republica Moldova RM) in vederea implementarii Acordului de Asociere RM-UE, utilizind inclusiv programele si agentiile Uniunii Europene, informeaza Moldpres.

Sefa diplomatiei UE: Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene

Inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, a declarat joi ca Republica Moldova are nevoie de o guvernare stabila pentru a continua calea integrarii europene,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )