Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cinci dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Antena3 Antena3,
Cinci dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Tot mai des, suntem imbiate sa testam metode ce promit purificarea organismului de toxine. Organismul are propriile mecanisme prin care se curata de substantele nocive: transpiratia, diureza eliminarea de urina),. continuă pe Antena3

5 dintre cele mai bune metode de detoxifiere a organismului

Tot mai des, suntem imbiate sa testam metode ce promit purificarea organismului de toxine.

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro .

OMS apara vaccinurile: Impactul acestora asupra vietii este unul dintre cele mai bune lucruri care s-au vazut

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a respins, miercuri, acuzatiile criticilor la adresa vaccinurilor, care apreciaza ca imunizarea nu serveste la nimic, ca este riscanta si ca de fapt corpul se apara mai bine atunci cand nu este vaccinat.

Utile: Semnele de alarma care anunta accidentul vascular cerebral; Metoda simpla de a scapa de amintirile neplacute: concentreaza-te pe detalii, nu pe sentimente; Cele mai bune remedii pentru aciditatea gastrica

Ce spun ochii despre sanatatea ta. Poate ca sunt oglinda sufletului, poate ca nu sunt. Depinde daca stii sa citesti in ei. Dar in mod sigur ochii sunt o oglinda. Cea mai simpla metoda prin care scapi de kilogramele in plus acumulate de sarbatori. Sezonul de plaja se apropie, asa ca daca vrei sa arati perfect.

Cele mai bune remedii pentru aciditatea gastrica

Mai ales dupa excesele de Sarbatori, resimtim mai acut aciditatea gastrica si avem nevoie de ajutoare de nadejde ca sa reducem problemele digestive.

ZECE concepte auto pentru chinezi. Cum arata cele mai interesante masini la Salonul Auto de la Beijing

Gigantii auto au prezentat la Salonul Auto de la Beijing autoturisme concepute special pentru cumparatorii chinezi. Iata cateva dintre cele mai interesante masini, pe care probabil nu le vom vedea pe strazile din Europa, potrivit CNN Money .

FOTO Printul William si Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

Printul William si Kate Middleton au vizitat marti muntele Uluru din Australia, celebru pentru frumusetea si unicitatea sa, fiind una dintre opririle din cadrul turneului lor international. Cuplul regal a asistat la ceremonii traditionale ale aborigenilor si au pozat precum parintii lui William, in timpul propriei lor vizite acum 31 de ani.

Facebook cumpara una dintre cele mai populare aplicatii de fitness din lume

Facebook a mai cumparat un produs, de data aceasta o aplicatie mobila care urmareste activitatea noastra si ne ofera statistici privind numarul de pasi pe care-l facem - Moves.

Apartamentele au mai recuperat din scaderea de anul trecut

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara, inclusiv Bucuresti, a crescut in luna martie pentru a treia luna consecutiv, insa per total nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit unei analize imobiliare. ro. Exceptie face Timisoara, unde preturile sunt mai sus ca anul trecut.

Fost comisar de la Penitenciarul Rahova, trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie

Un fost comisar din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Rahova, Virgil Mihut, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Acesta ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie pentru anumiti detinuti. Mihut a mai fost condamnat de Curtea Suprema, de doua ori, la patru, respectiv doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )