Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cinci lucruri pe care sa nu le mai faci in cuplu

Antena3 Antena3,
Cinci lucruri pe care sa nu le mai faci in cuplu

Sa fii iubit profund de cineva iti ofera putere, iar daca iubesti profund pe cineva vei primi curaj Lao Tzu. Relatiile sunt complicate. Potrivit psihologului Lisa Blum, Psy. D, de la Southern. continuă pe Antena3

Cinci lucruri pe care le poti face in vacanta, pe litoralul romanesc

Un concediu pe malul Marii Negre urmeaza, de obicei, acelasi scenariu: relaxare, multe ore de plaja, inot in mare si plimbari. insa, anul acesta puteti diversifica programul, astfel incat sa va bucurati de mai multe lucruri pe litoralul romanesc, intr-un mod cat mai accesibil! .

Cinci lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unei femei singure

Atunci cand o femeie nu este implicata in nici o relatie, cei din jurul ei au tendinta sa considere acest lucru o problema ce trebuie rezolvata. Astfel, incearca sa ii vina in ajutor cu diverse sfaturi, pe care, insa, este bine sa le evitam, potrivit Huffington Post.

Cel mai nou cuplu din showbiz? Cu ce super vedeta se iubeste fostul sot al lui Gwyneth Paltrow

Dupa despartirea de Gwyneth Paltrow, cu care a ramas in relatii de prietenie, liderul trupei Coldplay, Chris Martin, sare din floare in floare. Dupa ce s-a speculat ca ar avea o relatie cu Jennifer Lawrence, s-ar parea ca, mai nou, artistul se iubeste cu o alta super vedeta, una dintre cele mai dorite femei din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )