Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cinci lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Simona Halep

Antena3 Antena3,
Cinci lucruri pe care trebuie sa le stiti despre Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate jucatoare din circuitul profesionist de tenis, iar interesul jurnalistilor straini este, de asemenea, ridicat, scrie ziare. com. Craig Bennett a publicat pe portalul. continuă pe Antena3

Ce a declarat cel mai bun antrenor din istoria tenisului despre Simona Halep

Americanul Brad Gilbert, cel pe care Adre Agassi l-a descris ca fiind cel mai bun antrenor din istoria tenisului, a declarat ca Simona Halep poate avea un parcurs foarte bun la editia din acest an a Wimbledon.

Simona Halep, despre Wimbledon: Trebuie sa o iau meci cu meci si sa fiu foarte atenta la tot ce fac pe teren. E prea devreme sa ma gandesc ca voi repeta performanta de anul trecut (VIDEO)

Simona Halep se declara increzatoare inaintea debutului la Wimbledon. Jucatoarea noastra a declarat pentru site-ul oficial al competitiei ca si-a revenit dupa rezultatele mai slabe din ultimul timp si spera.

Clasamentul WTA inainte de Wimbledon: Simona Halep, locul 3 - Romania are 5 sportive in TOP 100

Simona Halep va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon de pe locul 3, jucatoarea noastra fiind devansata doar de Serena Williams 1) si Petra Kvitova 2). In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Simona Halep 3), Irina Begu 31), Monica Niculescu 48), Alexandra Dulgheru 60) si Andreea Mitu 71).

Cinci lucruri pe care sa nu i le spui niciodata unei femei singure

Atunci cand o femeie nu este implicata in nici o relatie, cei din jurul ei au tendinta sa considere acest lucru o problema ce trebuie rezolvata. Astfel, incearca sa ii vina in ajutor cu diverse sfaturi, pe care, insa, este bine sa le evitam, potrivit Huffington Post.

Wimbledon: Iarba e mai verde pentru Simona Halep. Ce scrie un gigant din media despre romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 3, este increzatoare ca la Wimbledon va avea un parcurs mai bun decat la celelalte turnee. Declaratiile sale au fost comentate de jurnalistii de la beIN Sports.

Wimbledon: Simona Halep paraseste competitia in primul tur, invinsa de locul 106 WTA - Fara incredere

Tensionata, apasata, fara incredere in tenisul sau. Asa a parut Simona Halep in meciul cu Jana Cepelova, locul 106 WTA. Cu capul plecat in multe momente - atitudine de om resemnat, Simona a parasit turneul londonez inca din primul tur competitie unde anul trecut atingea faza semifinalelor), aceasta fiind una din cele mai mari surprize de la Londra. Timp de doua ore si 14 minute atat a durat meciul), Halep a alternat incredibil momentele in care aducea aminte de jucatoarea agresiva, dominatoare, cu cele in care parea obligata sa stea pe teren si sa incaseze precum un pugilist. A venit momentul pentru un nou inceput, dar ce inseamna acest lucru pentru Simona?.

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora la care Simona va debuta pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra.

Simona Halep, inclusa intr-un grup select al tenismenelor care o pot invinge pe Serena Williams

Jurnalistii americani au inclus-o pe Simona Halep intr-un grup select al tenismenelor care o pot invinge pe Serena Williams. Desi Forbes a facut o analiza a Turneului Campioanelor de la Singure care va incheia.

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a fost invinsa de Jana Cepelova din Slovacia, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, marti, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep, Ocupanta a.

Simona Halep, eliminata in primul tur al turneului de la Wimbledon

Evolutie dezamagitoare a Simonei Halep in primul meci al ei de la Wimbledon. Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovaca Jana Cepelova, locul 106 W.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )