Libnet.ro
UNICEF

10:30

Wimbledon: Iarba e mai verde pentru Simona Halep. Ce scrie un gigant din media despre romanca

România Liberă România Liberă,
Wimbledon: Iarba e mai verde pentru Simona Halep. Ce scrie un gigant din media despre romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 3, este increzatoare ca la Wimbledon va avea un parcurs mai bun decat la celelalte turnee. Declaratiile sale au fost comentate de jurnalistii de la beIN Sports. continuă pe România Liberă

Wimbledon 2015: Prezentarea turneului londonez Spectacol pe iarba De la Regele Federer la favoritul Djokovic, plus Marile Sperante cu Simona Halep

Inceput in anul 1877 atunci cand a avut loc prima editie), turneul de la Wimbledon poate fi considerat parintele tenisului, mare parte din istoria acestui sport legandu-se de complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Editia din 2015 se anunta una foarte interesanta: Regele Federer mai vrea macar o data trofeul pe care l-a castigat deja de 7 sapte ori spera sa il depaseasca pe Pete Sampras), in timp ce Novak Djokovic vrea sa isi refaca moralul puternic afectat dupa finala de la Roland Garros. In ceea ce ne priveste, pe langa eventualele surprize care ar putea fi furnizate de Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu sau Andreea Mitu, Marile Sperante se vor lega inca o data de Simona Halep semifinalista in 2014). Intra in material pentru a vedea o prezentare detaliata a turneului de la Wimbledon.

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora la care Simona va debuta pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra.

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora primului meci al Simonei pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra.

Simona Halep, increzatoare inaintea turneului de la Wimbledon: Mi-am imbunatatit mult serviciul, ceea ce ma poate ajuta acum

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon si considera ca faptul ca si-a imbunatatit serviciul o poate ajuta in competitia ce se va disputa pe iarba, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep o va intalni pe slovaca Jana Cepelova in primul tur la Wimbledon

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe jucatoarea Jana Cepelova, din Slovacia, in runda inaugurala a turneului pe iarba de la Wimbledon, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la All England.

Simona Halep, imagini de senzatie de la o petrecere. VIDEO

Simona Halep se simte de minune in Anglia, acolo unde e pe cale sa ia startul la singurul turneu de mare slem pe iarba al anului, Wimbledon. Romanca si-a facut incalzirea cu o petrecere a jucatoarelor, la care.

Simona Halep, despre Wimbledon: Trebuie sa o iau meci cu meci si sa fiu foarte atenta la tot ce fac pe teren. E prea devreme sa ma gandesc ca voi repeta performanta de anul trecut (VIDEO)

Simona Halep se declara increzatoare inaintea debutului la Wimbledon. Jucatoarea noastra a declarat pentru site-ul oficial al competitiei ca si-a revenit dupa rezultatele mai slabe din ultimul timp si spera.

Simona Halep a facut senzatie la petrecerea jucatoarelor de la Wimbledon

Chiar daca in ultima vreme nu a mai obtinut rezultatele asteptate de fanii din intreaga lume, Simona Halep tine stacheta sus cel putin in ceea ce priveste aparitiile publice.

Live Text Wimbledon. Simona Halep - Jana Cepelova: ora 17.30. Debut pentru romanca alaturi de noul antrenor

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, marti, in primul tur al turneului de grand slam de la Wimbledon. Meciul cu Jana Cepelova, 106 WTA, va fi totodata primul pentru romanca, alaturi de noul sau antrenor, Daniel Dobre.

Turneul de la Wimbledon: Simona Halep va debuta impotriva cehoaicei Iana Cepelova

Jucatoarele romance si-au aflat adversarele pe care le vor avea in primul tur al turneului de la Wimbledon. Simona Halep va debuta in cel mai important turneu de tenis al anului impotriva cehoaicei Iana Cepelova, i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )