Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora primului meci al Simonei pe iarba londoneza

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora primului meci al Simonei pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Wimbledon: s-a stabilit ora la care Simona va debuta pe iarba londoneza

Simona Halep va juca pe terenul numarul 1 contra slovacei Jana Cepelova in primul tur al Grand Slamului de la Londra.

Simona Halep la Wimbledon: pe ce locuri poate ajunge dupa turneul londonez si de ce e amenintata de Sarapova

Dupa un Roland Garros ratat, care s-a lasat cu 1. 230 de puncte pierdute de Simona, pentru ea urmeaza un nou moment dificil, la Londra, acolo unde are de aparat semifinala de anul trecut.

Simona Halep la Wimbledon: nimeni nu crede in ea, dar romanca insista ca poate face un turneu mare. Pe ce se bazeaza

Dupa ultimele ei rezultate, cei mai multi specialisti nu-i dau nicio sansa Simonei la Londra. Ea, in schimb, sustine ca a scapat de oboseala psihica si e pregatita de o cursa lunga la All-England Club.

Simona Halep la Wimbledon: romanca si-a aflat adversara din turul I. Start usor, traseu dificil si un posibil duel romanesc

Calificarile s-au incheiat, iar partidele de pe tabolul principal se vor disputa, incepand cu 29 iunie. Astazi, romancele au aflat cu cine vor juca in primul tur.

Live Text Wimbledon. Simona Halep - Jana Cepelova: ora 17.30. Debut pentru romanca alaturi de noul antrenor

Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, marti, in primul tur al turneului de grand slam de la Wimbledon. Meciul cu Jana Cepelova, 106 WTA, va fi totodata primul pentru romanca, alaturi de noul sau antrenor, Daniel Dobre.

LIVE Wimbledon: Simona Halep - Jana Cepelova (Marti, dupa 17:00)

Simona Halep isi incepe, marti, parcursul in turneul de la Wimbledon, al doilea concurs de Mare Slem al sezonului.

Clasamentul WTA inainte de Wimbledon: Simona Halep, locul 3 - Romania are 5 sportive in TOP 100

Simona Halep va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon de pe locul 3, jucatoarea noastra fiind devansata doar de Serena Williams 1) si Petra Kvitova 2). In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Simona Halep 3), Irina Begu 31), Monica Niculescu 48), Alexandra Dulgheru 60) si Andreea Mitu 71).

Wimbledon 2015: Prezentarea turneului londonez Spectacol pe iarba De la Regele Federer la favoritul Djokovic, plus Marile Sperante cu Simona Halep

Inceput in anul 1877 atunci cand a avut loc prima editie), turneul de la Wimbledon poate fi considerat parintele tenisului, mare parte din istoria acestui sport legandu-se de complexul de la All England Lawn Tennis and Croquet Club. Editia din 2015 se anunta una foarte interesanta: Regele Federer mai vrea macar o data trofeul pe care l-a castigat deja de 7 sapte ori spera sa il depaseasca pe Pete Sampras), in timp ce Novak Djokovic vrea sa isi refaca moralul puternic afectat dupa finala de la Roland Garros. In ceea ce ne priveste, pe langa eventualele surprize care ar putea fi furnizate de Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu sau Andreea Mitu, Marile Sperante se vor lega inca o data de Simona Halep semifinalista in 2014). Intra in material pentru a vedea o prezentare detaliata a turneului de la Wimbledon.

Tenis: Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA inainte de turneul de la Wimbledon

Luni a fost dat publicitatii un nou clasament WTA, inaintea turneului de la Wimbledon. Romanca Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 200 de puncte. Irina Begu a coborat un loc, de pe 30, pe 31 1. 636 puncte),.

Wimbledon 2015: Simona Halep va evolua la dublu. Cine va fi partenera sa

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la simplu, va evolua si in turneul de dublu de la Wimbledon. Romanca va face pereche cu Elena Bogdan, cele doua urmand sa intalneasca o echipa cap de serie in primul tur.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )