Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cinci persoane au falsificat 160 de milioane de carduri.

România Liberă România Liberă,
Cinci persoane au falsificat 160 de milioane de carduri.

Indivizii sunt de origine rusa, 4 dintre ei, al cincilea fiind ucrainian, acestia reusind sa falsifice mai mult de 160 milioane de carduri de credit intre anii 2005-2012. Falsificarea consta in obtinerea identificatorilor necesari efectuarii unei plati de pe cardul de credit, printre care numarul cardului si codul CV2 de pe spatele acestuia, scrie playtech. ro, citat de realitatea. net Acuzatii au avut ca tinta corporatii care efectuau tranzactii bancare si trimiteau acete date in mod constant, . continuă pe România Liberă

5 persoane acuzate de falsificarea a 160 milioane de carduri de credit

5 persoane au fost acuzate de falsificarea a peste 160 milioane de carduri de credit pe parcursul a 7 ani. Indivizii sunt de origine rusa, 4 dintre ei, al cincilea fiind ucrainian, acestia reusind sa falsifice mai mult de 160 milioane de carduri de credit intre anii 2005-2012. Falsificarea consta in obtinerea identificatorilor necesari efectuarii unei plati de pe cardul de credit, printre care numarul cardului si codul CV2 de pe spatele acestuia. Acuzatii au avut ca tinta corporatii care .

Cinci persoane, trimise in judecata pentru trafic de minori

Cinci persoane au fost trimise in judecata de oamenii legii pentru trafic de minori. Suspectii au recrutat, transportat si gazduit o minora, fugita de la domiciliu, profitand de starea ei de vulnerabilitate psihosociala, in scopul exploatarii sexuale prin obligarea la intretinerea de raporturi si relatii sexuale cu diversi barbati.

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

Cinci persoane diin judetul Giurgiu au fost ranite grav dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

UPDATE Cinci persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

Cinci persoane au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )