Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cinci persoane ranite intr-un accident rutier, in judetul Dolj

B1 B1,
Cinci persoane ranite intr-un accident rutier, in judetul Dolj

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica in judetul Dolj, in zona localitatii Motatei. Ele au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si investigatii. continuă pe B1

Cinci persoane ranite intr-un accident rutier, in judetul Dolj

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs duminica in judetul Dolj, in zona localitatii Motatei. Ele au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si investigatii.

Accident rutier in lant. Cinci masini s-au ciocnit pe Valea Prahovei, iar traficul este restrictionat

Un accident rutier s-a produs duminica pe DN 1 Valea Prahovei, in zona localitatii Nistoresti. Din primele informatii, 5 masini s-au ciocnit. Nu mai putinde 16 persoane au fost implicate in coliziune,.

Accident rutier in Harghita: Un politist, ranit dupa ce autospeciala in care se afla a fost lovita din sens opus de un alt autoturism

Un accident rutier s-a petrecut in judetul Harghita. Un politist a fost ranit, dupa ce autospeciala in care se afla a fost lovita din sens opus de un alt autoturism. Totul s-a petrecut in apropierea comunei.

Echipaj de jandarmi, in sprijinul victimelor unui accident rutier

O femeie si fiica ei, implicate duminica intr-un accident rutier, au fost ajutate de un echipaj de jandarmi sa iasa din autoturismul rasturnat pe o parte.

Accident rutier pe DN 66 Calan - Hateg: opt oameni au fost raniti. Doua victime sunt copii

Trei autoturisme au fost implicate, sambata dimineata, intr-un accident rutier grav pe soseaua Calan Hateg, la Bretea Strei.

Accident teribil in Mures. Un mort si trei grav raniti in urma impactului devastator

Un accident rutier grav s-a produs, duminica, in judetul Mures, in apropiere de localitatea Dumbravioara.

Fotbalista Alice Cociuba a murit intr-un accident rutier, la doar 21 de ani

Alice Cociuba 21 de ani) a murit intr-un accident de masina, a anuntat vineri Piros Security Lioness, echipa la care era legitimata tanara fotbalista. Clubul aradean a urat sincere condoleante.

UPDATE Atac armat la Berlin. Cel putin patru persoane ranite. Autorii nu au fost prinsi

Cel putin patru persoane au fost ranite cu focuri de arma, sambata dimineata, in cartierul Kreuzberg din Berlin, potrivit politiei germane.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )