Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cinci persoane ranite, in urma unui accident auto: Soferul a pierdut controlul volanului

B1 B1,
Cinci persoane ranite, in urma unui accident auto: Soferul a pierdut controlul volanului

Cinci persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Tautii Magherus, judetul Maramures, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp din. continuă pe B1

Cinci persoane, ranite in Maramures dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp din beton

Cinci persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Tautii Magherus, judetul Maramures, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp din beton.

Mehedinti: Un mort si ranit grav, in urma unui accident rutier

Un barbat a murit, iar altul a fost ranit grav, fiind transportat in coma la spital, in urma unui accident rutier produs, vineri dimineata, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, informeaza Mediafax.

Timisoara: Perchezitii la contrabandisti de tigari. Cinci persoane au fost conduse la audieri

In urma perchezitiilor facute de politistii timisoreni, aflati sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, cinci persoane au fost conduse la audieri. Potrivit Digi 24, au fost.

VIDEO: 33 de persoane ucise in urma unui atentat cu bomba in Afganistan

Un atac sinucigas a avut loc, sambata, in apropiere de o banca din Jalalabad, la est de Kabul, provocand moartea a peste 30 de persoane si ranirea altor 100, informeaza Mediafax.

Cinci persoane, iMPUSCATE MORTAL intr-o casa din statul american Arizona

Cinci persoane au fost impuscate mortal, vineri, intr-o casa din statul american Arizona, anchetatorii stabilind ca este vorba de un conflict familial, informeaza Fox News. Cadavrele a trei.

Cinci persoane de origine marocana au fost impuscate mortal in SUA. Agresorul facea parte din aceeasi familie

Cinci persoane au fost impuscate mortal, vineri, intr-o casa din statul american Arizona, anchetatorii stabilind ca este vorba de un conflict familial, informeaza Fox News, preluat de Mediafax.

Accident pe DN 15. Doua persoane au murit si alte 5 au fost grav ranite

Doua persoane au murit si alte 5 au fost grav ranite, in urma unui accident petrecut pe Drumul National 15. Un barbat, care se afla in masina cu alti patru colegi, a incercat sa depaseasca un TIR, insa.

Paula Rat a murit. Visul neimplinit al artistei moarte intr-un cumplit accident auto, in masina condusa de iubitul ei

Paula Rat 23 de ani), tanara artista care a murit, vineri seara, intr-un tragic accident petrecut pe Drumul National 79, la intrarea in localitatea bihoreana Avram Iancu, visa la o cariera in televiziune. Era mereu prezenta la zilele comunelor din Satul Mare, dar si din alte judete, incantand publicul cu vocea ei.

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti in noaptea de sambata spre duminica, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat duminica inaltul Comisariat al ONU.

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti azi noapte, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat azi inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati HCR), relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )