Libnet.ro
UNICEF

00:08

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti azi noapte, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat azi inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati HCR), relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Posibil bilant de 700 de morti in urma unui naufragiu in Marea Mediterana

Naufragiul unui trauler incarcat cu imigranti in noaptea de sambata spre duminica, in largul coastelor libiene, ar putea sa se fi soldat cu 700 de morti, a anuntat duminica inaltul Comisariat al ONU.

Cinci persoane ranite, in urma unui accident auto: Soferul a pierdut controlul volanului

Cinci persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona localitatii Tautii Magherus, judetul Maramures, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un stalp din.

Mehedinti: Un mort si ranit grav, in urma unui accident rutier

Un barbat a murit, iar altul a fost ranit grav, fiind transportat in coma la spital, in urma unui accident rutier produs, vineri dimineata, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, informeaza Mediafax.

O americanca a fost ranita in Karachi, in urma unui atentat terorist

O doctorita americanca a fost grav ranita joi in Karachi, in urma unei impuscaturi in cap intr-un atac terorist care se pare ca are legatura cu Statul islamic, potrivit declaratiilor politiei locale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )