Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e Alexandru Ghita, omul care i-a dus pe politisti la fratele sau ascuns in Serbia

Hotnews Hotnews,
 Cine e Alexandru Ghita, omul care i-a dus pe politisti la fratele sau ascuns in Serbia

Alexandru Ghita, omul care i-a condus pe politisti la fratele sau, Sebastian Ghita, ascuns in Serbia, este patronul operatorului de telecomunicatii 2K Telecom, companie al carei control l-a preluat total in noiembrie 2015 prin achizitia actiunilor pe care le mai detinea in firma milionarul buzoian Vasile Domente, unchiul fratilor Ghita. Dupa ce a castigat alaturi de granzii din telecom frecvente pentru servicii de televiziune digitala sau 4G, 2K Telecom si-a vandut in 2015 licenta 4G catre RCSRDS pentru 6,6 milioane euro, iar in 29 decembrie 2016, la scurt timp dupa disparitia lui Sebastian Ghita, si-a cerut insolventa. continuă pe Hotnews

Cine e Alexandru Ghita, omul care i-a dus pe politisti la fratele sau ascuns in Serbia

Alexandru Ghita, omul care i-a condus pe politisti la fratele sau, Sebastian Ghita, ascuns in Serbia, este patronul operatorului de telecomunicatii 2K Telecom, companie al carei control l-a preluat total in noiembrie.

Cine este Alexandru Ghita, cel care i-a dus pe politisti la fratele sau care se ascundea in Serbia

Alexandru Ghita este cel care i-a condus pe politisti la fratele sau, fugarul Sebastian Ghita, care se ascundea in Serbia, la Belgrad. Alexandru Ghita este patronul operatorului de telecomunicatii 2K telecom, companie pe care a preluat-o in 2015 prin achitia actiunilor pe care le mai detinea in firma milionarului Vasile Domente, unchiul fratilor Ghita.

Ce le-a spus Sebastian Ghita politistilor care l-au arestat

Sebastian Ghita ar fi avut un plan bine pus la punct. Chiar inainte de a fugi, fostul deputat si-ar fi comandat pasaportul sloven, potrivit unor surse judiciare citate de jurnalistii de la Sursa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )