Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine se bate pentru Primaria Bucuresti. Sunt sapte candidati pe un scaun

Antena3 Antena3,
Cine se bate pentru Primaria Bucuresti. Sunt sapte candidati pe un scaun

Sapte candidati sunt in prezent in cursa pentru Primaria Capitalei, iar marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor. Cine se bate pentru Primaria Bucuresti PSD - Ga. continuă pe Antena3

Denunt penal la DNA in privinta semnaturilor pentru candidatii la alegerile din Bucuresti / Sunt vizati, printre altii, Predoiu, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea

Miscarea civica Initiativa Romania a depus luni la DNA un denunt penal in care cere sa se analizeze modul in care s-au strans semnaturile pentru o serie de candidati la Primaria Bucuresti. Printre ei: Catalin Predoiu, Cristina Pocora, Cristian Popescu Piedone si Gabriela Firea.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

Cristian Popescu Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus sambata, cu 5. 600 de semnaturi, candidatura pentru Primaria Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste, a anuntat ieri purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din Sectorul 4, conform Mediafax.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria Sector 4: Fostul edil a strans 5600 de semnaturi (VIDEO)

Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a depus pentru a doua oara candidatura in cursa pentru Primaria aceluiasi sector, prezentandu-se la Biroul Electoral Central cu aproximativ.

Piedone si-a depus din nou candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa.

Cine raspunde pentru faptul ca Romania a fost exclusa de la Eurovision?

Excluderea Romaniei de la Eurovision, din pricina datoriilor imense acumulate de TVR catre EBU, a dezamagit o tara intreaga. Monica Ghiurco, reprezentanta a salariatilor TVR in Comitetul de Administratie al TVR, arata cu degetul catre vinovati.

Predoiu isi depune luni candidatura la Primaria Bucuresti

Catalin Predoiu, cel de-al patrulea candidat al PNL la Primaria Generala a Bucurestiului, isi va depune luni candidatura, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )