Libnet.ro
UNICEF

07:30

Predoiu isi depune luni candidatura la Primaria Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Predoiu isi depune luni candidatura la Primaria Bucuresti

Catalin Predoiu, cel de-al patrulea candidat al PNL la Primaria Generala a Bucurestiului, isi va depune luni candidatura, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

Raetchi isi depune maine candidatura la Sectorul 5

Candidatul Partidului National Liberal la functia de primar al Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, isi va depune candidatura maine, la ora 12:30, la Biroul Electoral al Sectorului 5, potrivit unui comunicat remis redactiei de catre PNL.

Razvan Sava isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, isi depune astazi candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

Subiectiv. Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, transmite un mesaj de o profunzime aparte. Bucurestiul este o capitala europeana si va ramane o capitala europeana pen.

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti - oficial

Robert Turcescu este candidatul PMP la Primaria Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Informatia a fost confirmata ulterior intr-o conferinta de presa de Traian Basescu, care a anuntat candidatura fostului ziarist.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )