Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat. continuă pe Antena3

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei

Senatoarea Gabriela Firea si-a depus azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de Primar General al Capitalei din partea Aliantei electorale PSD+UNPR. Dosarul de candidat a fost insotit de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la PMB

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, la Biroul Electoral Municipal, despre prioritatile pe care le are in vedere, daca va deveni primarul Bucurestiului. Ea este prima persoana care si-a depus candidatura.

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Gabriela Firea si-a depus, astazi, candidatura pentru Primaria Capitalei, dosarul sau avand aproximativ 30. 000 de semnaturi stranse.

Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica.

Marian Munteanu nu renunta la candidatura la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, participa la aceasta ora la o sedinta a conducerii partidului in care se discuta problemele legate de candidatura sa. La intrare, el a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din cursa pentru primarie.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )