Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Munteanu nu renunta la candidatura la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Marian Munteanu nu renunta la candidatura la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, participa la aceasta ora la o sedinta a conducerii partidului in care se discuta problemele legate de candidatura sa. La intrare, el a declarat ca nu intentioneaza sa se retraga din cursa pentru primarie. continuă pe România Liberă

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Scrisoarea lui Marian Munteanu. Ce a facut in ultimii 26 de ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, explica, intr-o scrisoare trimisa presei, ce a facut in ultimii 26 ani, in conditiile in care trecutul sau - dupa momentul Piata Universitatii 1990 - ramane invaluit in mister.

Marian Munteanu: Am consimtit sa imi retrag candidatura de la Primaria Capitalei. Sunt convins ca PNL va gasi o solutie pentru a pastra unitatea echipei (VIDEO)

Marian Munteanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PNL, ca isi retrage candidatura de la functia de primar general al Capitalei. Munteanu a inceput prin a.

E bine sa fie si astfel de oameni in politica. Liderul Frontului National, Marine Le Pen, saluta decizia PNL pentru candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Marine Le Pen, presedintele partidului Frontului National, este de parere ca numirea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei este o dovada ca in tot mai multe tari persoanele care au.

Razvan Sava a spart gasca celor sapte magnifici: si-a depus singur candidatura, fara sa astepte decizia PNL in cazul Marian Munteanu

Liberalul Razvan Sava si-a depus, miercuri, candidatura la Primaria Sectorului 4, fiind primul candidat PNL care s-a inscris, in mod oficial, in cursa electorala de la Bucuresti. Toti ceilalti candidati asteapta decizia PNL in ceea ce priveste candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei.

Marian Munteanu: Nu mi-e frica. Eu doresc o solutie buna, pentru ca nu am venit sa candidez pentru mine

Liderii PNL se reunesc intr-o sedinta foarte importanta, in urma careia vor decide daca Marian Munteanu mai ramane sau nu candidatul sustinut la Primaria Capitalei. Marian Munteanu particip.

Alina Gorghiu: Decizia de retragere a candidaturii a fost luata impreuna cu Marian Munteanu. Proiectul va ramane comun (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri, dupa ce Marian Munteanu si-a retras candidatura de la Primaria Generala a Capitalei, fiind inlocuit cu Catalin Predoiu, ca aceasta decizie a fost.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Serial Rl. Interviu cu Alexandru Nazare, candidatul PNL la Primaria Sectorului 1: Se discuta doar despre anchete in justitie si mai putin de programe si proiecte

Romania libera va prezinta o serie de interviuri realizate cu candidatii la primariile de sector ale Capitalei. Candidatul PNL pentru Sectorul 1, Alexandru Nazare, este un politician tanar, are 35 de ani, cu o vasta experienta in administratie, fiind ministru al transporturilor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu. El vine din vechiul PDL, a fost europarlamentar in perioada decembrie 2008-iulie 2009 si a initiat principalul proiect cu fonduri europene de care beneficiaza Sectorul 1: extinderea liniei 4 de metrou Gara de Nord-1 Mai-Jiului-Straulesti.

Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

Marian Munteanu a declarat miercuri, la sediul PNL, ca nu exista lucruri care i-ar putea fi imputate. Declaratia sa vine in contextul in care au aparut informatii ca PNL il va inlocui cu un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )