Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

B1 B1,
Marian Munteanu: Toate lucrurile de care am fost acuzat s-au dovedit a fi false. Eu am prevazut ca vor urma foarte multe atacuri (VIDEO)

Marian Munteanu a declarat miercuri, la sediul PNL, ca nu exista lucruri care i-ar putea fi imputate. Declaratia sa vine in contextul in care au aparut informatii ca PNL il va inlocui cu un. continuă pe B1

Raetchi, candidatul PNL la Sectorul 5, se delimiteaza de Marian Munteanu: Ma despart de dansul mai multe lucruri. Eu stiu ca Zelea Codreanu a fost criminal

Candidatul PNL la Primaria sectorului 5 al Capitalei, deputatul Ovidiu Raetchi, vrea sa se desparta in campania electorala de candidatului PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. Ma despart de dansul mai multe lucruri si de aceea cred ca fiecare trebuie sa-si faca propria campanie, a declarat el pentru Ziare. com.

Marian Munteanu:Non-violenta a fost linia vietii mele / Daca este legala, as aproba ca primar o parada gay / Am fost un neobosit luptator pentru drepturi civile

Fostul lider al Ligii Studentilor, victima a mineriadei si, pentru o scurta vreme, partener politic al lui Virgil Magureanu, e un personaj pivotal pentru identitatea unuia dintre cele doua partide mari ale Romaniei. Decizia PNL de a-l desemna pe Marian Munteanu drept candidat pentru primaria Bucurestilor, a fost intampinata cu proteste din partea mai multor ONG-uri si a Institutului Elie Wiesel. Intr-un interviu pentru Mediafax, Marian Munteanu explica cateva dintre pozitiile publice din trecut si, intr-un mod mai degraba rezervat, intentiile.

Marian Munteanu, despre Corneliu Zelea Codreanu: Justitia romana spune ca NU a fost un criminal (...) Lucrurile sunt complicate

Candidatul Partidului National Liberal la Primaria Capitalie, Marian Munteanu, a vorbit intr-un interviu pentru Mediafax despre candidatura sa, despre calatoria din Statele Unite, dar si despre ce va face.

Marian Munteanu i-ar fi acuzat pe evrei ca au mintit in legatura cu numarul victimelor Holocaustului: Dezvaluirile, facute de jurnalistii de la The Jerusalem Post

Continua acuzatiile la adresa lui Marian Munteanu. Presa israeliana scrie ca o organizatie romana de monitorizare privind antisemitismul s-a declarat ingrijorata de candidatura fostului lider al.

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

Seful SRI se delimiteaza de Marian Munteanu si loveste in PNL. Hellvig: Nu am nicio legatura cu nominalizarea candidatului liberal si ma asteptam ca fostul meu partid sa spuna asta public

Candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei a starnit adevarate controverse in mediul politic si nu numai. Acuzat ca SRI s-a implicat in politica autohtona, Eduard Hellvig a declarat ca.

Anuntul facut de Marian Munteanu, in timpul sedintei PNL

Marian Munteanu a anuntat, luni seara, pe contul de Facebook,ca s-a retras din toate entitatile din care facea parte. Dragi prieteni, Astazi am decis si initiat cesionarea tuturor.

EXCLUSIV Legatura lui Marian Munteanu cu Securitatea, avandu-l ca tinta pe Petre Tutea

In timp ce era student, Marian Munteanu, care si-a retras, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Capitalei din partea PNL, a facut parte din echipa care i-a fost alaturi lui Petre Tutea. Din pacate, prietenia lui Munteanu, dar si a celorlalti studenti din echipa sa cu batranul filosof nu a tinut decat cateva luni, pana cand Securitatea a intrat pe fir.

Marian Munteanu si Securitatea. Presedintele Asociatiei 21 Decembrie: Exista o chitanta pe care se vede ca a fost platit pentru informatiile pe care le avea (VIDEO)

Noi informatii despre activitatea lui Marian Munteanu apar, in contextul solicitarii la CNSAS din partea copresedintilor Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, de a-si verifica.

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )