Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anuntul facut de Marian Munteanu, in timpul sedintei PNL

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Marian Munteanu, in timpul sedintei PNL

Marian Munteanu a anuntat, luni seara, pe contul de Facebook,ca s-a retras din toate entitatile din care facea parte. Dragi prieteni, Astazi am decis si initiat cesionarea tuturor. continuă pe Antena3

Macovei a declarat ca Bucurestiul ar ajunge in iad cu Marian Munteanu primar si ca propunerea PNL pentru Primaria Capitalei este o rusine

Cu Marian Munteanu Primar General, Bucurestiul ar ajunge in iad, a sustinut Monica Macovei, presedintele M10, potrivit Agerpres. Aceasta a mai declarat ca propunerea PNL este o rusine. intrebata.

Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu.

Scrisoarea lui Marian Munteanu. Ce a facut in ultimii 26 de ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, explica, intr-o scrisoare trimisa presei, ce a facut in ultimii 26 ani, in conditiile in care trecutul sau - dupa momentul Piata Universitatii 1990 - ramane invaluit in mister.

Candidatul PNL la Sectorul 6 se leapada de Marian Munteanu: Nu are ce cauta acum in strada

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa.

Ruptura in PNL. Candidatii de la sectoare se distanteaza de Marian Munteanu

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, Razvan Mironescu, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca isi va face actiunile de campanie electorala independent de Marian Munteanu, afirmand ca, inainte de a iesi in strada, Munteanu trebuie sa isi clarifice programul pentru Bucuresti.

Quintus: I. G. Duca a fost un martir al PNL.Opinia mea o sa o spun in Biroul PNL, de fata cu Marian Munteanu

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca in primul Birou Permanent al PNL, de fata cu Marian Munteanu, isi va spune parerea cu privire la acuzatia pe care acesta i-a adus-o lui I. Duca pe care l-a numit asasin.

Petre Roman: Marian Munteanu, in 1994, il numea asasin pe I.G. Duca, care este o figura luminoasa si fundamentala pentru PNL

Fostul premier Petre Roman a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca luarile de pozitie ale lui Marian Munteanu arata simpatia foarte puternicat a acestuia pentru miscarea legionara, afirmand ca, intr- un articol din 1994, Munteanu il numeste pe I. Duca, figura emblematica a PNL, asasin.

Situatie ridicola in PNL. Conducerea liberala, pusa la zid pentru Marian Munteanu, alegerea perfecta a Alinei Gorghiu

Marti seara se intetesc zvonurile ca Marian Munteanu nu va mai fi sustinut de PNL pentru Primaria Capitalei si asta doar la cateva zile dupa ce Alina Gorghiu il descria pe acesta drept.

Situatie ridicola in PNL. Conducerea liberala, pusa la zid pentru Marian Munteanu, alegerea perfecta a Alinei Gorghiu (VIDEO)

Marti seara se intetesc zvonurile ca Marian Munteanu nu va mai fi sustinut de PNL pentru Primaria Capitalei si asta doar la cateva zile dupa ce Alina Gorghiu il descria pe acesta drept.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )