Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Hotnews Hotnews,
 Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu. continuă pe Hotnews

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile.

Munteanu sustine ca nu a facut comert cu arme

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat, sambata, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme.

Ion Cristoiu, despre decizia PNL de a-l propune pe Marian Munteanu pentru Capitala: Un personaj disparut din viata publica de 16 ani, a carui personalitate e identificata cu un ortodoxism de Ev Mediu

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbreasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre decizia PNL de a-l propune pe Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei, in contextul in care acesta.

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu.

QA: Marian Munteanu, confruntat cu cel care l-a acuzat ca face comert cu arme

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia.

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, la QA, de la 21.30

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia.

Marian Munteanu, liberal cu acte in regula. Anuntul facut in urma cu putin timp de purtatorul de cuvant al PNL

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat ca Marian Munteanu a semnat adeziunea pentru a deveni membru PNL, iar aceasta va fi validata vineri de organizatia liberala a Sectorului 1,.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a facut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizari privind candidatura sa la Primaria Capitalei. Munteanu a respins acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )