Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, la QA, de la 21.30

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, la QA, de la 21.30

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia. continuă pe Antena3

QA: Marian Munteanu, confruntat cu cel care l-a acuzat ca face comert cu arme

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia.

Marian Munteanu le raspunde celor care il acuza ca e LEGIONAR

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, declara ca nu a facut niciodata declaratii antisemite si ca intelege cel mai bine tragedia Holocaustului, de pe urma caruia a suferit si familia lui.

Marian Munteanu, despre acuzatia ca ar fi facut comert cu arme: Eu in viata mea nu am facut comert cu nimic / Cu exceptia unor discutii politice, nu am avut niciun fel de alta colaborare cu Virgil Magureanu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a negat sambata seara, la Antena 3, acuzatiile referitoare la faptul ca ar fi facut comert cu arme. De asemenea, el a mai declarat ca intentia sa de a candida la Presedintie in anul 2000 s-a bazat pe un proiect politic propriu, pe care l-a prezentat mai multor partide mici, si a respins vreo colaborare de alt tip, in afara celei politice, cu fostul sef SRI Virgil Magureanu.

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu si Mihai Gadea in vizita din SUA. Confirmarea vine de la copresedintele PNL si din declaratiile candidatului la Primaria Capitalei din emisiunea Sinteza zilei

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de.

Dezvaluiri in exclusivitate, de la 21.30, la Sinteza zilei. De la 22.00, Marian Munteanu raspunde celor mai importante intrebari

In aceasta seara, de la 21. 30, la Sinteza zilei, puteti vedea imaginile si declaratiile zilei, dezvaluiri in exclusivitate - primele imagini cu regina spitalelor din Bucuresti si cei care au sifonat.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )