Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

B1 B1,
Cum l-a mintit Marian Munteanu pe Petre Tutea, aflat in ultima sa perioada de viata, ca nu va face publice inregistrarile cu el (VIDEO)

Apropierea candidatului PNL la Primaria Capitalei de Miscarea Legionara le-a adus un val de critici liberalilor. Opinia publica este, in cea mai mare parte, nemultumita de desemnarea lui Marian Munteanu. continuă pe B1

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Petre Roman, in razboi cu Marian Munteanu dupa ce acesta l-a amenintat: Ce nenorocit!

Nici dupa 27 de ani Petre Roman si Marian Munteanu nu au ingropat securea razboiului. in urma unei declaratii pe care actualul candidat al PNL la Primaria Capitalie a facut-o, fostul premier nu se.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, atac violent la un lider PNL

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, a afirmat vineri ca nu poate comenta prezenta in partid a lui Petre Roman, care este pus sub acuzare de Parchetul Militar,.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Magureanu

Dupa evenimentele din 1990, Marian Munteanu a revenit in prim-planul politicii in anul 2000, cand a fost propus candidat la presedintie din partea PNR, partid condus de Virgil Magureanu, fostul director al SRI. Pana la urma, Munteanu n-a mai intrat in cursa prezidentiala. Iata cum explica Munteanu acel episod.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, despre delimitarea lui Klaus Iohannis: Ca sa se distanteze, ar fi trebuit sa fie apropiat

Marian Munteanu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca Iohannis nu s-a delimitat de candidatura sa la Primaria Capitalei, pentru ca nici nu avea de ce, in conditiile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )