Libnet.ro
UNICEF

17:30

Marian Munteanu le raspunde celor care il acuza ca e LEGIONAR

România Liberă România Liberă,
Marian Munteanu le raspunde celor care il acuza ca e LEGIONAR

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, declara ca nu a facut niciodata declaratii antisemite si ca intelege cel mai bine tragedia Holocaustului, de pe urma caruia a suferit si familia lui. continuă pe România Liberă

Dezvaluiri in exclusivitate, de la 21.30, la Sinteza zilei. De la 22.00, Marian Munteanu raspunde celor mai importante intrebari

In aceasta seara, de la 21. 30, la Sinteza zilei, puteti vedea imaginile si declaratiile zilei, dezvaluiri in exclusivitate - primele imagini cu regina spitalelor din Bucuresti si cei care au sifonat.

Marian Munteanu ar putea pica. Quintus: PNL are un plan de rezerva

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, cu privire la solicitarea ONG-urilor de a-l retrage pe Marian Munteanu, ca cel care ar trebui sa aiba o reactie este chiar candidatul liberal, s.

Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia ramane aceeasi

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei,.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu. Detaliul esential pe care liberalii l-au uitat

Prin alegerea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, liberalii risca sa-si piarda cel mai puternic aliat pe care l-au castigat in ultimii ani. Facebook-ul unde romanii s-au.

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare .

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Marian Munteanu, care va fi candidatul liberal la Primaria Capitalei, si-a depus adeziunea la PNL, in ciuda valului de contestari din spatiul public

Marian Munteanu si-a depus, vineri, adeziunea la PNL, la organizatia Sectorului 1. Ea va fi oficiala incepand cu ora 18. 00, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )