Libnet.ro
UNICEF

15:00

Marian Munteanu ar putea pica. Quintus: PNL are un plan de rezerva

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu ar putea pica. Quintus: PNL are un plan de rezerva

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, cu privire la solicitarea ONG-urilor de a-l retrage pe Marian Munteanu, ca cel care ar trebui sa aiba o reactie este chiar candidatul liberal, s. continuă pe Antena3

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Cristian Preda cere PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Nu are legatura cu profilul de centru-dreapta asumat de cei care au votat de-a lungul timpului cu formatiuni liberale

Europarlamentarul Cristian Preda solicita PNL sa retraga candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei. intr-un mesaj postat pe Facebook, Preda afirma ca aceasta candidatura este o eroare si nu.

Candidatura lui Marian Munteanu, validata de conducerea PNL

Biroul Politic National al PNL a validat marti candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse politice citate de Agerpres. Munteanu a fost validat cu o singura abtinere. El a fost propus candidat de Comisia de unificare a PNL, care s-a intrunit marti.

Analiza. in ce masura reseteaza Marian Munteanu lupta pentru Capitala. PNL aminteste de Radu Campeanu, cand l-a propus pe Regele Mihai la Presedintie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei ramane stindardul luptei anticomuniste din 1990. insa flacara aprinsa atunci la Universitate s-a stins treptat, iar Marian Munteanu nu mai poate fi considerat azi o emanatie credibila a societatii civile, sustin analistii. Privit strict din unghi politic, Munteanu e ca apa sfintita: atrage voturi din zona nationalista, dar pierde electoratul traditional al PNL.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

Marian Munteanu i-a insotit pe Alina Gorghiu si Mihai Gadea in vizita din SUA. Confirmarea vine de la copresedintele PNL si din declaratiile candidatului la Primaria Capitalei din emisiunea Sinteza zilei

Propunea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei al luat prin surprindere opinia publica. De la anuntul liberalilor, multi au fost cei care s-au intrebat cum de.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia ramane aceeasi

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )