Libnet.ro
UNICEF

17:30

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

B1 B1,
Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a. continuă pe B1

Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre

Marian Munteanu a sustinut mereu si sustine cu consecventa integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre, se arata intr-o scrisoare deschisa a PNL catre contestatarii candidatului liberalilor la Primaria Capitalei, intitulata Apelul la adevar.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu. Detaliul esential pe care liberalii l-au uitat

Prin alegerea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, liberalii risca sa-si piarda cel mai puternic aliat pe care l-au castigat in ultimii ani. Facebook-ul unde romanii s-au.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu: Liberalii au uitat de partidul Facebook. Deja circula pe net toate declaratiile lui pro-legionare, toate portretele lui puse pe site-uri legionare

Nominalizarea lui Marian Munteanu in pozitia de candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Bucuresti a declansat un val urias de controverse pe Internet. Omul din spatele campaniei online a lui Klaus.

Liberalii, impartiti dupa desemnarea lui Marian Munteanu. Busoi: PNL face ceea ce asteapta bucurestenii; Paleologu:PNL se afla intr-o totala deriva

Anuntul ca PNL va sustine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei a starnit reactii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Busoi anunta ca il va sustine pe liderul studentilor din 1990, in timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: aceasta desemnare este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica.

PNL gaseste nefondate atacurile la Marian Munteanu: Unele ONG-uri considera ca detin monopolul ideii de societate civila

Liberalii au tinut sa transmita o scrisoare deschisa celor care il conetsta pe canddiatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, in care arata ca acesta nu este nici extremist, nici anti-occidental.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3974 seconds )