Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre

Marian Munteanu a sustinut mereu si sustine cu consecventa integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre, se arata intr-o scrisoare deschisa a PNL catre contestatarii candidatului liberalilor la Primaria Capitalei, intitulata Apelul la adevar. continuă pe Ziarul Bursa

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

PNL il apara pe Marian Munteanu

Marian Munteanu a sustinut mereu si sustine cu consecventa integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre, se arata intr-o scrisoare deschisa a PNL catre contestatarii candidatului liberalilor.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Liberalii, impartiti dupa desemnarea lui Marian Munteanu. Busoi: PNL face ceea ce asteapta bucurestenii; Paleologu:PNL se afla intr-o totala deriva

Anuntul ca PNL va sustine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei a starnit reactii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Busoi anunta ca il va sustine pe liderul studentilor din 1990, in timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: aceasta desemnare este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica.

PNL: Nu sunt probe ca Marian Munteanu ar fi apropiat de extrema dreapta

PNL sustine ca nu exista probe care sa ateste ca Marian Munteanu, recent nominalizat drept candidat la Primarie, ar fi apropiat de extrema dreapta.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa.

Marian Munteanu: Am fost abordat de servicii, dar nu pe un canal oficial

Marian Munteanu, candidatul PNL la primaria Capitalei, a facut miercuri seara, la Antenei 3, o serie de precizari privind candidatura sa la Primaria Capitalei. Munteanu a respins acuzatiile de colaborare cu fostul sef al SRI, Virgil Magureanu, reiterand explicatia ca nu a mai ajuns sa candideze si ca Magureanu nu l-a sprijinit atunci ci isi dorea doar sprijinul unei aliante politice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )