Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

B1 B1,
Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa. continuă pe B1

Razboi pe candidatura lui Marian Munteanu la Capitala. Europarlamentarul Victor Bostinaru, avertisment dur pentru PNL si Iohannis

Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a lansat, de la Bruxelles, un avertisment dur catre PNL si presedintele Klaus Iohannis, pentru candidatura lui Marian Munteanu din partea liberalilor la Primaria.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu: Liberalii au uitat de partidul Facebook. Deja circula pe net toate declaratiile lui pro-legionare, toate portretele lui puse pe site-uri legionare

Nominalizarea lui Marian Munteanu in pozitia de candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Bucuresti a declansat un val urias de controverse pe Internet. Omul din spatele campaniei online a lui Klaus.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Dosar de politician: Afacerile lui Marian Munteanu cu rusofilul Badescu (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Numele sau este Munteanu Marian Teofan Dragos si este nascut in 19.

Subiectiv: Este Marian Munteanu reprezentantul societatii civile?

Razvan Dumitrescu si Razvan Savaliuc au comentat, marti, la Subiectiv candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Bucuresti. Marian Munteanu se vede drept un reprezentant al societatii civile,.

Cum a explicat Marian Munteanu asocierea cu Virgil Magureanu

Dupa evenimentele din 1990, Marian Munteanu a revenit in prim-planul politicii in anul 2000, cand a fost propus candidat la presedintie din partea PNR, partid condus de Virgil Magureanu, fostul director al SRI. Pana la urma, Munteanu n-a mai intrat in cursa prezidentiala. Iata cum explica Munteanu acel episod.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )