Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu: Liberalii au uitat de partidul Facebook. Deja circula pe net toate declaratiile lui pro-legionare, toate portretele lui puse pe site-uri legionare

B1 B1,
Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu: Liberalii au uitat de partidul Facebook. Deja circula pe net toate declaratiile lui pro-legionare, toate portretele lui puse pe site-uri legionare

Nominalizarea lui Marian Munteanu in pozitia de candidat al PNL la alegerile pentru Primaria Bucuresti a declansat un val urias de controverse pe Internet. Omul din spatele campaniei online a lui Klaus. continuă pe B1

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu. Detaliul esential pe care liberalii l-au uitat

Prin alegerea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, liberalii risca sa-si piarda cel mai puternic aliat pe care l-au castigat in ultimii ani. Facebook-ul unde romanii s-au.

Mai multe ONG-uri cer PNL retragerea lui Marian Munteanu

Mai multe organizatii neguvernamentale, intre care Institutul de Politici Publice IPP), Societatea Academica Romana SAR), Romani Criss si ACCEPT, au dat publicitatii un Apel pentru democratie si valori europene, in care cer PNL retragerea candidaturii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei.

Unde poate ajunge PNL cu experimentul Munteanu

Nominalizarea fostului lider al Pietei Universitatii pentru Primaria Capitalei depaseste ca semnificatie batalia pentru Bucuresti. Cooptarea lui in Partidul National Liberal poate influenta jocurile de putere din aceasta formatiune si va da liberalilor un mesaj nationalist si de sustinere a ortodoxiei.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Analiza. in ce masura reseteaza Marian Munteanu lupta pentru Capitala. PNL aminteste de Radu Campeanu, cand l-a propus pe Regele Mihai la Presedintie

Candidatul PNL la Primaria Capitalei ramane stindardul luptei anticomuniste din 1990. insa flacara aprinsa atunci la Universitate s-a stins treptat, iar Marian Munteanu nu mai poate fi considerat azi o emanatie credibila a societatii civile, sustin analistii. Privit strict din unghi politic, Munteanu e ca apa sfintita: atrage voturi din zona nationalista, dar pierde electoratul traditional al PNL.

Macovei, despre candidatura lui Marian Munteanu: PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD

Liderul M10, Monica Macovei, considera ca, prin desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, PNL a lasat cu totul Bucurestiul in bratele PSD, ea sustinand ca este mai necesar ca oricand ca fortele noi sa fie intelepte si unite.

Liberalii, impartiti dupa desemnarea lui Marian Munteanu. Busoi: PNL face ceea ce asteapta bucurestenii; Paleologu:PNL se afla intr-o totala deriva

Anuntul ca PNL va sustine candidatura lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei a starnit reactii diferite din partea liberalilor din planul doi. Europarlamentarul Cristian Busoi anunta ca il va sustine pe liderul studentilor din 1990, in timp ce deputatul Teodor Paleologu spune: aceasta desemnare este o piramidala imbecilitate, semn ca partidul se afla intr-o totala deriva morala, politica, ideologica.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

PNL gaseste nefondate atacurile la Marian Munteanu: Unele ONG-uri considera ca detin monopolul ideii de societate civila

Liberalii au tinut sa transmita o scrisoare deschisa celor care il conetsta pe canddiatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, in care arata ca acesta nu este nici extremist, nici anti-occidental.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )