Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marian Munteanu, care va fi candidatul liberal la Primaria Capitalei, si-a depus adeziunea la PNL, in ciuda valului de contestari din spatiul public

România Liberă România Liberă,
Marian Munteanu, care va fi candidatul liberal la Primaria Capitalei, si-a depus adeziunea la PNL, in ciuda valului de contestari din spatiul public

Marian Munteanu si-a depus, vineri, adeziunea la PNL, la organizatia Sectorului 1. Ea va fi oficiala incepand cu ora 18. 00, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda. continuă pe România Liberă

Nu e in regula. Nu suntem yesmeni. Vicepresedintele PNL, Nicolae Robu, nu este de acord cu desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Desemnarea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei pentru PNL provoaca revolta in centrul partidului. Dupa ce Theodor Paleologu si Adriana Saftoiu si-au exprimat parerea negativ despre.

Dragnea: Nu suntem siguri daca Marian Munteanu ramane candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu vor comenta candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, pana la finalizarea procedurilor, intrucat este a treia varianta propusa de PNL, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Liviu Dragnea: Nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL pentru Primaria Capitalei. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este rezervat in ceea ce priveste propunerea PNL pentru Primaria Capitelei. Dragnea a spus ca nu este sigur ca Marian Munteanu va ramane in cursa.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Ion Cristoiu: Tare ma tem ca Marian Munteanu va fi primar al Capitalei

Jurnalistul Ion Cristoiu a les sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre Marian Munteanu care a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Capitalei marti, 12 aprilie 2016. Rares.

Monica Macovei: L-au propus pe Marian Munteanu, care este un anti-european, un anti-american, care inca mai viseaza la perioada legionara. Este o nominalizare care este penibila, jignitoare pentru noi, pentru electorat

Monica Macovei a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca propunerea PNL pentru functia de primar general al Capitalei, Marian Munteanu, este una penibila,.

Liberalii stabilesc marti candidatul PNL la Primaria Capitalei

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga au sustinut, luni, la Parlament, o declaratie de presa, dupa anuntul retragerii din cursa electorala a lui Ludovic Orban, ei afirmand ca marti la sedinta Biroului Politic vor lua o decizie privind candidatul partidului, pentru Primaria Capitalei.

REVISTA PRESEI. Alina Gorghiu si Mihai Gadea au fost impreuna cu Marian Munteanu in vizita din America

Ziarele de joi scriu despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu drept candidatul PNl la Primaria Capitalei, dar si despre legatura dintre Hillary Clinton si Goldman Sachs.

Adevarul Live. Alina Gorghiu, despre culisele desemnarii lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, vorbeste miercuri, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, alegerile locale din iunie si tema pachetului de legi pentru securitatea nationala.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )