Libnet.ro
UNICEF

15:00

QA: Marian Munteanu, confruntat cu cel care l-a acuzat ca face comert cu arme

Antena3 Antena3,
QA: Marian Munteanu, confruntat cu cel care l-a acuzat ca face comert cu arme

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia. continuă pe Antena3

Marian Munteanu ar putea pica. Quintus: PNL are un plan de rezerva

Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a declarat, joi, cu privire la solicitarea ONG-urilor de a-l retrage pe Marian Munteanu, ca cel care ar trebui sa aiba o reactie este chiar candidatul liberal, s.

Marian Munteanu le raspunde celor care il acuza ca e LEGIONAR

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, declara ca nu a facut niciodata declaratii antisemite si ca intelege cel mai bine tragedia Holocaustului, de pe urma caruia a suferit si familia lui.

Cum poate pierde PNL Bucurestiul cu Marian Munteanu. Detaliul esential pe care liberalii l-au uitat

Prin alegerea lui Marian Munteanu drept candidat la Primaria Capitalei, liberalii risca sa-si piarda cel mai puternic aliat pe care l-au castigat in ultimii ani. Facebook-ul unde romanii s-au.

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, la QA, de la 21.30

Marian Munteanu raspunde acuzatiilor ca a vandut arme, in emisiunea Alessandrei Stoicescu, de la 21. 30, la Antena 3. Afla detalii si despre firma Black Cube si dovezile stranse despre coruptia.

Marian Munteanu, despre Marian Munteanu

Pe Marian Munteanu l-am cunoscut in 2007. Un om sociabil, cult, deschis dialogului. Ucenicul lui P. Tutea asa cum ii place sa se caracterizeze. L-am invitat la o discutie cu elevii mei de atunci despre Marian Munteanu.

Marian Munteanu reprezinta un motiv de ingrijorare

ACTUALIZARE 19:20 Institutul National pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel considera ca Marian Munteanu prezinta un motiv de ingrijorare in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic si face declaratii publice cu scopul de a minimaliza sau a nega o serie de realitati istorice actuale, potrivit unei declaratii postate pe site-ul institutiei. *ACTUALIZARE Gorghiu, despre acuzatiile aduse lui Munteanu: Sunt necesare dovezi *PNL: Marian Munteanu a sustinut si sustine integrarea europeana si euroatlantica a tarii noastre.

Marian Munteanu, candidatul pentru Primaria Capitalei, s-a inscris in PNL

Marian Munteanu a semnat adeziunea, chiar in ziua in care a anuntat ca va candida pentru Primaria Capitalei. Presedintele PNL Sector 1 a anuntat ca a fost o mica eroare de comunicare si ca Marian.

Teodor Atanasiu, numit sef de campanie al lui Marian Munteanu

Organizatia PNL a decis, joi, desemnarea lui Teodor Atanasiu drept coordonator al campaniei lui Marian Munteanu pentru Primaria Capitalei. Atanasiu a fost, de asemenea, liberalul care i-a telefonat lui Munteanu pentru a-i propune sa candideze din partea PNL.

Apelul la adevar. Liberalii ii iau apararea lui Marian Munteanu: Ca si in zilele triste ale mineriadelor, lipsesc probele care sa sustina acuzatiile. Candidatul PNL la Primaria Capitalei sustine integrarea europeana si euroatlantica

Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL la Primaria CapitaleiSefii liberalilor incearca sa totusi sa convinga electoratul ca Munteanu este cea mai buna alegere pentru Bucuresti. a.

Ion Cristoiu: Marian Munteanu un part al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat fara sa-si duca mina la nas!

Ion Cristioiu vorbeste in Gandul de joi de pe blogul personal despre candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu. in cei 26 de ani de gazetarie, rar mi-a fost dat sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )